ĆERKA NAŠE PEVAČICE NIJE NI PROHODALA, A FURA SKUPE PATIKE: Pola srpske plate na nogama! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nadica Ademov počastila svoju naslednicu!

ĆERKA NAŠE PEVAČICE NIJE NI PROHODALA, A FURA SKUPE PATIKE: Pola srpske plate na nogama! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Proteklog oktobra, pevačica Nadica Ademov i njen partner Damir postali su roditelji predivne devojčice kojoj su dali ime Melina. Otkako se rodila, Melina je postala centar njihovog sveta, a Nadica redovno deli svoje radosti majčinstva na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica i Damir

Nadica je nedavno objavila na svom Instagram profilu kako su ona i Damir kupili svojoj mezimici patikice veoma poznatog brenda. Prema dostupnim informacijama, ove patikice koštaju čak 332 evra, odnosno skoro 39.000 dinara. Iako Melina još uvek nije prohodala, očigledno je da već sada uživa u luksuzu.

Osim ove raskošne kupovine, Nadica je pokazala da uživa u ulozi roditelja i da je spremna da pruži svojoj ćerki samo najbolje. Njihova ljubav prema Malini očigledna je u svakom potezu, a ova mala princeza svakako će imati sve što joj je potrebno da odraste u srećnu i zadovoljnu devojčicu.

Republika

Foto: Instagram.com

Patike ćerke Nadice Ademov

Nadica Ademov - Srećna u ulozi mlade majke, uživa sa svojim partnerom u ulozi roditelja

Nadica Ademov, mlada majka, uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom mezimicom. Njeni postovi na društvenim mrežama svedoče o tome koliko je srećna i ispunjena ulogom majke. Uprkos tome što je svesna luksuza u kojem će njena ćerka odrastati, Nadica pokazuje da je pre svega posvećena i brižna majka koja želi da pruži svojoj deci najbolje moguće detinjstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading