ĆERKA NAŠE POZNATE VODITELJKE SE TAKMIČI NA "PESMI ZA EVROVIZIJU": Procurila ISTINA o porodičnim odnosima, a OVO je njena prošlost!

Autor:

Zabava

24.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka na ,,Pesmi za Evroviziju" Iva Lorens je ćerka poznate voditeljke.

ĆERKA NAŠE POZNATE VODITELJKE SE TAKMIČI NA "PESMI ZA EVROVIZIJU": Procurila ISTINA o porodičnim odnosima, a OVO je njena prošlost!

Foto: ATA Images

Mlada kantautorka Iva Mišović, poznatija kao Lorens, postaje sve prisutnije ime na domaćoj muzičkoj sceni. Sa specifičnom bojom glasa i autentičnom interpretacijom, Iva osvaja srca publike i već je upoređuju sa velikim muzičkim imenima poput Kejt Buš, Lord i Bili Ajliš. Ipak, ona ističe da želi da stvori svoj jedinstveni muzički put, a njeno umetničko ime potiče iz igre "The Sims" koju je igrala sa sestrom Katarinom.

Iva je nedavno otkrila svoj motiv za prijavu na "Pesmu za Evroviziju" nakon pozitivnog iskustva na revijalnom delu prošlogodišnjeg takmičenja. Ćerka je naše čuvene novinarke Irene Mišović, studirala je muzički menadžent u Berlinu, bila voditeljka na regionalnom MTV-ju i sarađivala sa svetski poznatim izvođačem Džejsonom Derulom, a sada je otkrila motiv za prijavu na "Pesmu za Evroviziju", kao i daljim koracima u karijeri.

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/ivalorensmusic?__tn__=-UC*F

Iva Lorens i Irena Mišović

 


Lorens ističe da je "Pesma za Evroviziju" postala platforma koja podstiče mlade umetnike da se osmele i pokažu svoj talenat. Sa nedostatkom muzičkih programa, mnogi se okreću ovakvim takmičenjima, a sama Iva smatra da je to pozitivno za domaću muzičku scenu.

Na pitanje da li je teško biti mlada umetnica na domaćoj sceni, Lorens ističe da, kada volite ono što radite, ništa nije teško. Naglašava važnost doslednosti i iskrenosti u muzičkom poslu, te ističe da je zahvalna što se bavi onim što voli.

Foto: ATA Images

Iva Lorens

 

"Smatram da ako nešto voliš ništa nije teško, važno je biti dosledan sebi u ovom poslu i imati jasan put. Ja bih se ovim bavila celog života i jako sam zahvalna. Sve je do stava, ideje i iskrenosti, mislim da niko ko nije iskren nije dugo trajao." govori Iva za Kurir. 



Iva ističe da je pesma "Dom" inspirisana njenim boravkom u Berlinu, grad koji joj je pružio snagu da se vrati kući. Berlin je simbolizovan brzinom i haotičnošću pesme, a Iva ističe da je taj grad bio ključan u njenom ličnom i umetničkom razvoju.

Foto: ATA Images

Iva Lorens

 


Sarađujući sa Džejsonom Derulom, Iva je dobila savet da bude što više uvežbana, što je za nju bila dragocena lekcija. Osim toga, ističe da je Los Anđeles grad u kom uvek procveta, te da je tamo provela vreme koje je doživela kao pravu avanturu.

Na pitanje o narednim koracima u svojoj karijeri, Iva otkriva da planira novi album, možda čak i veći koncert, te saradnju sa umetnicima iz svojih snova. Sa velikim ambicijama i jasno definisanim putem, Iva Lorens definitivno obećava još mnogo toga u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ma sta kazete

12.03.2024 09:42

Po cemu je cuvena Irena Misovic? Manekenka, ne novinarka.