UNUKE UČIM DA TRADICIJA MORA DA SE POŠTUJE! Cakana progovorila o porodici, evo šta još u kući mora da se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod nje se znaju pravila!

UNUKE UČIM DA TRADICIJA MORA DA SE POŠTUJE! Cakana progovorila o porodici, evo šta još u kući mora da se radi! (FOTO)

Foto: republika

Pevačica Narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana kaže da kod nje u porodici tradicija mora da se poštuje, te tome uči sve svoje unučiće. 

- Svi su talentovani, samo treba da vežbaju Dunja i Mirka da, Uroš i nije baš talentovan. Sviraju klavir, mi često pevamo zajedno te izvorne pesme, ali oni imaju neki svoj fazon u to se ne mešam. Dunja jako lepo peva i voli stare pesme, najviše mi se dopada što voli i oseća tu muziku. Moramo da čuvamo naše korene, baštinu i tradiciju. To se prenosi sa kolena na koleno, a ja sam srećna što imam kome da prenesem pa će oni nekome svom preneti – rekla je ona.

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Dragica Radosavljević Cakana

 

Inače, Cakana je nedavno bila u žiži javnosti zbog toga što su neke njene koleginice pevale o sultanima na našim prostorima, a to joj se nikako nije svidelo.

- Poznajem devojku koja peva pesmu "Sultan", ona je dobra devojka, ali da usred Srbije to bude hit, onda smo mi stvarno lud narod. Mi ne poštujemo naše vrednosti - rekla je poznata pevačica, naglašavajući da protiv Tijane Milentijević nema apsolutno ništa, ali da se mora malo više povesti računa o melosu koji dominira u našoj zemlji:

Foto: Instagram.com

Tijana Em

 

Žao mi je što u našoj kulturi ne postoji granica da ne možete svašta da pevate. Meni to ide na nerve. Ja ne mogu da pevam pesmu u kojoj se pominju "pare, pare, brushalteri" i ostale gluposti. Nikada to ne bih pevala jer nisam taj tip. Želim da zadržim ovako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading