TAKMIČARKA IZNENADA NAPUSTILA "ZVEZDE GRANDA!" Hitno saopštena odluka, zbog ovog nastupa se više neće pojaviti!

Autor:

Zabava

13.02.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica takmičenja "Zvezde Granda" je saopštila fanovima da više ne učestvuje u muzičkom šou.

TAKMIČARKA IZNENADA NAPUSTILA "ZVEZDE GRANDA!" Hitno saopštena odluka, zbog ovog nastupa se više neće pojaviti!

Foto: youtube.com/Just Grow It

Učesnica popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Snežana Kačar, donela je hrabru odluku da napusti šou program nakon što je njen nastup u poslednjem krugu izazvao brojne reakcije i podeljena mišljenja. Snežana se oglasila na društvenoj mreži Instagram, zahvaljujući se svojim pratiocima na podršci, ističući da je takmičenje za nju bilo iskustvo koje će zauvek pamtiti.

Snežana je istakla da je donela odluku da napusti takmičenje uprkos zahvalnosti na iskustvu, naglasivši da je to bio težak, ali miran korak za nju. Takođe je izrazila razumevanje prema svojoj mentorki Viki, ističući da je ova odluka teško pala, ali da je shvaćena.

- Vidim da je moj nastup u ovom krugu izazvao bezbroj reakcija i da su mišljenja podeljena. Želim, pre svega, da se zahvalim ljudima koji me prate i podržavaju, koji su tu od početka, a i vama koji ste sada uz mene. Takmičim se tri sezone kako bih videla svoj napredak i znam da sam dosta napredovala, ali isto tako ima još mnogo toga na čemu treba da radim – počela je svoju ispovest Snežana koja je uprkos kritikama zahvalna na iskustvu.

- Ovo je jako surovo, ali želim da to nekako ide mirnim putem. Prezahvalna sam produkciji, najviše Saši, Miliju i Mikici koji su od samog početka verovali u mene i to nikada neću zaboraviti. Nažalost, stavljam tačku na ovaj format, ali ću ga zauvek pamtiti po lepim momentima i ljudima koje sam tamo upoznala. Hvala vam – objasnila je Kačarova.

- Žao je mojoj mentorki Viki, ali razumela je - rekla je Snežana za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading