SVE OČI UPRTE U MAJU BEROVIĆ: Pola estrade stiglo na proslavu, pevačica izletela iz BESNOG DŽIPA, samo je ONA mogla da joj parira! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti stigle na proslavu sedmog rođendana popularne emisije!

SVE OČI UPRTE U MAJU BEROVIĆ: Pola estrade stiglo na proslavu, pevačica izletela iz BESNOG DŽIPA, samo je ONA mogla da joj parira! (FOTO)

Foto: e-stock

Maja Berović

Večeras emisija "Ekskluzivno" proslavlja svoj sedmi rođendan u jednom poznatom lokalu, a pola estrade došlo je na ovaj događaj. Među prvima je stigao popularni reper Igor Panić Nući, a odmah za njim i pevačica Teodora Džehverović, koja je pristigla sa svojom menadžerkom Sandrom.

Republika

Foto: e-stock

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Veliku pažnju privukla je popularna voditeljka Jovana Jeremić, koja se pojavila sa svojim izabranikom Draganom Stankovićem, koji ju je poljubio pred okupljenim fotoreporterima.

- Mene on svaki dan obraduje nečim, a najveći je poklon kada je sa mnom, najveći poklon mi je da taj dan bude tu uz mene. Ja sam zadovoljna sobom, želim da dobro izgledam, do leta ću biti još zategnutija, pazim šta jedem. On se bavi tenisom i jako vodi računa o sebi, mi smo identični - rekla je Jovana za okupljene medije.

Republika

Foto: e-stock

Maja Berović u besnoj mašini

Svima su pale vilice kad je na događaj stigla muzička zvezda Maja Berović, koja je izletela iz besnog džipa, sva u crnom. 

Nakon Maje, stigao je i njen kolega Saša Matić, koji je pozirao nasmejan.

Događaja prisustvuju i bivši zadrugari, sada voditelji Milica Kemez i Bora Santana, kao i voditelji "Elite" Ana Radulović i Darko Tanasijević.

Sandra Afrika je takođe stigla u besnoj mašini. Pojavile su se i nove članice grupe "Hurricane", kao i stare - Ksenija Knežević i Ivana Boom Nikolić.

Na događaj je stigla i Barbara Bobak, kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, pevačica Aleksandra Mladenović, pevačica Angelina, pevačica Katarina Živković kao i mnogi drugi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading