OBRISANE KARLEUŠINE NOVE PESME! Pevačica odmah PREKINULA ĆUTNJU: Šok na internetu (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven razlog uklanjanja novih pesama Jelene Karleuše!

OBRISANE KARLEUŠINE NOVE PESME! Pevačica odmah PREKINULA ĆUTNJU: Šok na internetu (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša u avgustu prošle godine iznenadila je svoje fanove objavivši čak dva albuma u roku od nedelju dana. Ovaj neočekivanaj potez proslavljene pevačice privukao je pažnju javnosti, a nova ostvarenja su brzo osvojili srca publike. Međutim, sada su nakon šest meseci, pesme sa albuma "Alfa" i "Omega" uklonjene sa društvene mreže TikTok.

Naime, kako je Karleuša objasnila, njena izdavačka kuća "Universal" nije postigla dogovor sa popularnom socijalnom platformom, te su zbog toga uklonjene ne samo njene numere, već i svih svetskih zvezda koje izdaju za pomenutu produkciju.

Pesme sa albuma "Alfa" i "Omega" uklonjene su sa TikTok-a zato što je moj "lejbel" (eng. izdavačka kuća) "Universal" i nema postignut dogovor sa tom društvenom mrežom. Uklonjene su pesme svih "Univerzalovih" izvođača na svetu, to je manje-više kompletna svetska muzička elita. To ne važi za lokalne izdavače i domaće kuće u Srbiji tako da imate sve druge - napisala je Karleuša u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu

Podsećanja radi, kada je Jelena najavila svoj album, najveća svetska izdavačka kuća Universal se oglasila ističući ponos zbog saradnje sa srpskom pevačicom.

- Veoma smo ponosni što smo uspostavili saradnju sa Jelenom Karleušom i kompletan proces na realizaciji njenog jedanaestog studijskog albuma “Alpha” je bio veliki izazov za nas. Iako je ostalo još oko 24 časa do lansiranja samog projekta, moram da istaknem da su rezultati koje smo ostvarili u samom “Presave album” momentu neverovatni i apsolutno rekordni za naše prostore. Ako je suditi po samom startu i nezapamćenom interesovanju, zaista očekujemo da će album “eksplodirati” odmah po objavljivanju kao nijedan projekat do sada - istakao je Nikola Jovanović, potpredsednik Virgin Music Label & Artist Services (WB - Zapadni Balkan).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading