PEVAČICI POZLILO NA SCENI! Zbog ovog prizora joj se slošilo!

Autor:

Zabava

05.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zvezda Granda je bila iznenađena reakcijom žirija, zbog čega joj se slošilo.

PEVAČICI POZLILO NA SCENI! Zbog ovog prizora joj se slošilo!

Foto: Youtube/Atomska Mina

Mlada pevačica, poznata kao Atomska Mina, nedavno je oduševila publiku svojim nastupom u popularnom takmičenju "Zvezde Granda". Nakon što je dobila pet glasova od žirija, otkrila je da je bila iznenađena takvim ishodom.

Mini se, u momentu, slošilo na sceni zbog iznenađenja, od preterane treme, pa se obratila žiriju i otkrila im kako se, posle svega, oseća.

Mina je istakla da voli da eksperimentiše, kako u svojoj muzici, tako i u životu generalno. Posebno je istakla svoju sklonost ka akapela izvođenju pesama, ističući da joj to pruža veću slobodu u pevanju. 

- Ja ovo nisam očekivala, kada sam videla pet-pet, slošilo mi se, uopšte nisam razmišljala o tome. Izvukla sam pesmu koju sam pevala pretprošle godine u takmičenju, sigurna sam u nju kao ni u šta drugo i rekoh "Ajde da odvalim to“ – počela je ona i dodala:

- Šalim se, bilo je napeto, akapela je skroz druga priča, mada može više da se pokaže u tom pevanju, da se eksperimentiše, da se pokažu neki detalji. Što se pevačkog dela tiče, volim kada nema matrice, tada mogu da izvodim trilere više puta, da menjam intonacije i da ubacim neke svoje ukrase. Matrica te nekako tera da budeš u nekom kalupu, ja bolje pevam akapela, nego uz matricu što mislim da je i večeras bio slučaj. Bolje sam otpevala ovu u akapeli, nego prvu sporu pesmu sa matricom - rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading