TEA TAIROVIĆ PRVI PUT O JELENI KARLEUŠI: Nakon OVIH reči će brujati na estradi!

Autor:

Zabava

27.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović progovorila o sukobu sa Jelenom Karleušom!

TEA TAIROVIĆ PRVI PUT O JELENI KARLEUŠI: Nakon OVIH reči će brujati na estradi!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mlada pevačica Tea Tairović sinoć je održala veliki spektakl u Kragujevcu, gde je svoju publiku oduševila energičnim nastupom i prepoznatljivim glasom. Nakon koncerta, Tea je progovorila o svom novom albumu, istakavši da je željna muzike i svoje publike.

Tea je otkrila da je imala veliku podršku tokom koncerta, kako od ljudi iz svog tima, tako i od svoje kume i drugih dragih ljudi. Izrazila je žaljenje što njeni roditelji nisu bili prisutni, ali je istakla da su uvek u njenom srcu. Takođe, pevačica je otkrila da će naslovna pesma njenog novog albuma nositi naziv "Ime mi je ljubav", te je kroz stihove opisala svoj ljubavni status.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović


Tea je bila kratka i jasna kada je reč o prozivkama koje je dobila od koleginice Jelene Karleuše, ističući da nema šta da kaže. Takođe, otkrila je da nema nikakav kontakt sa njom, kao ni nikakav odnos. 

- Nemam šta da kažem - rekla je Tea Tairović za Srbijudanas i dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Tea Tairović

 

- Jako mi znači i hvala joj na tome. Mislim da sam već pomenula, ali opet ću. Ko ovo bude gledao neka ode na TikTok. Sad ova veštačka inteligencija ovo što radi, baš sam teletabis za te stvari. Oni su kao napravili da smo Ceca i ja otpevale duet za moju pesmu "Daj, daj". Kako je legla Ceci, ja sam stvarno oduševljena. Obzirom da je ja pevam originalno. Tako da iskreno, složili su nam se glasovi.


Pevačica je istakla da trenutno nije umorna, te da je željna rada i muzike. Naglasila je da bi čak i da ode na odmor, njena glava i dalje bila u studiju, jer radi ono što zaista voli. Tei je važno da ispoštuje svoje želje i da se posveti onome što je ispunjava.

Tea Tairović je još jednom pokazala svoju strast prema muzici i publici, te najavila da će i dalje nastaviti da se posvećuje svojoj karijeri i umetnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading