ISMEVALI SU ME JER VOZIM KRŠ OD AUTA! Rada Manojlović se prisetila neprijatne situacije, imala problem na svakom koraku!

Autor:

Zabava

26.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad sam promenila auto, onda je ono s magarca na konja - u ''rendža''. E onda kažu: ''Vidi je ova bahata!''

ISMEVALI SU ME JER VOZIM KRŠ OD AUTA! Rada Manojlović se prisetila neprijatne situacije, imala problem na svakom koraku!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović kaže da joj se narod smejao jer je svojevremeno vozila auto "pežo 207", pa je neprijatnosti zbog toga imala na svakom koraku. 

Meni se narod podsmevao. Ja sam devet godina vozila auto ''pežo 207''. I to ne pevači, nego ljudi koji rade na benzinskoj pumpi, u prodavnici... Ja stanem da natočim gorivo i kažu mi: ''Pa ti još voziš tu biciklu, krš od auta?!''. Koliko puta su mi rekli na carini: ''Pa ti još nisi promenila auto''. Izvini, molim te, što bih ja menjala auto koji mi nikad nije stao i odveze me od tačke A do tačke B sasvim regularno? Ali ne, svi gledaju kako on izgleda - opisala je Manojlovićeva.

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

U jednom momentu, rešila je da kupi "rendž rovera", pa su tada reakcije bile drugačije.

Kad sam promenila auto, onda je ono s magarca na konja - u ''rendža''. E onda kažu: ''Vidi je ova bahata!'' Tako da zaista ne treba da se bilo kome pravdate, bukvalno ću ako hoću samo listić da stavim, kao Adamova Eva! Ako se meni nešto radi, uradiću i ništa neću nikome da objašnjavam - ispričala je pevačica ranije u jednoj emisiji.

Folkerku često pitaju za bivšeg dečka Milana Stankovića, za kog Rada tvrdi da više nije isti kao što je nekad bio.

Nemamo više tu relaciju jer on ne snima emisije, nemamo fluid na sceni. Svakako, kada se vidimo, pozdravimo se i sve. Moram reći, nedostaje mi taj Milan, u jednu ruku mi je drago, a u drugu krivo. Ima u njemu i dalje žara za snimanje, nego se on nećka. Ubediću ga ja, zapravo već to radim, toliko sam dosadna da se bojim da će me blokirati, ali ne teram nekoga ko ne zna da peva. Nije to na sili niti iracionalno sa moje strane. 

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manojlović i Milan Stanković

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading