POZIV ĐORĐA DAVIDA U NOĆI UDESA SVE OTKRIVA: Isplivali svi detalji, OVO su reči TUŽIOCA u stravičnom slučaju!

Autor:

Zabava

22.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović otkrio detalje stravičnog udesa u kom je učestvovao Đorđe David!

POZIV ĐORĐA DAVIDA U NOĆI UDESA SVE OTKRIVA: Isplivali svi detalji, OVO su reči TUŽIOCA u stravičnom slučaju!

Foto: e-stock

Đorđe David

Rok muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je juče saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. U toj nesreći je pokosio ženu koja je nažalost preminula, dok je više osoba povređeno. Bivši direktor "Grand" produkcija Saša Popović otkrio je za medije detalje ovog strašnog događaja.

Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Saša Popović

 


Saša Popović je izjavio da se čuo sa Đorđem odmah nakon nesreće, dok je Đorđe bio još uvek na licu mesta. Đorđe mu je ispričao sve što se dogodilo i naglasio da će ostati još nekoliko dana u Makedoniji zbog procedure. Popović je istakao da je Đorđeu najteže zbog gubitka života žene koju je njegov automobil udario. Đorđe se suočava sa teškom situacijom, ali ima podršku prijatelja kako u Makedoniji, tako i u Vranju.

Foto: ATA Images, Republika TV

Đorđe David i Saša Popović

 


Tužilaštvo Severne Makedonije izdalo je saopštenje u kojem se navodi da je do nesreće došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru. Nakon prvobitnog sudara, putnica iz jednog od vozila je izašla i tada je na nju naleteo automobil kojim je upravljao Đorđe David. Nažalost, žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula.

Foto: ATA Images

Đorđe David

 

- Čuli smo se odmah dok je bio na licu mesta, zvao sam ga, sve mi je ispričao, više od toga ne znam. Rekao je da mora još nekoliko dana da ostane tamo zbog procedure. U onoj magli i onim uslovima je naleteo na nešto što se već desilo. Vidim da mu je najteže jer je žena preminula - rekao je Saša za Blic:

- Nije bilo do toga ni što su ga ušivali, samo da je žena živa. Kaže da je totalna šteta njegovog automobila, ali ima puno prijatelja tamo u Makedoniji, Vranju, snaći će se za prevoz do Beograda. Jedini problem je što čovek nosi na duši ženu koja je preminula. Kako je i javni tužilac rekao, on je naleteo iza krivine, već se taj sudar desio...

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading