ANDRIJANINE DRUGARICE NOSILE BELO NA SAHRANI: Otkrivamo koju simboliku KRIJE potez prijateljica koje su je poslednje videle u Dubaiju! (FOTO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

19.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva zbog čega su Andrijanine drugarice nosile bele majice na njenoj sahrani!

ANDRIJANINE DRUGARICE NOSILE BELO NA SAHRANI: Otkrivamo koju simboliku KRIJE potez prijateljica koje su je poslednje videle u Dubaiju! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Andrijana Lazić (28), pevačica i pravnica iz Bijeljine, koja je 10. januara ove godine stradala u Dubaiju padom sa 24. sprata, sahranjena je danas u Velinom Selu, nešto malo pre 14.30 časova. Sahrani su prisustvovali njeni roditelji, braća, ostali članovi porodice, komšije, prijatelji, kolege iz MUP-a Republike Srpske... Opelo je služilo šestoro sveštenika.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sahrana Andrijane Lazić

Tužna povorka krenula je iz porodične kuće u Velinom Selu, koju je Andrijanin otac Nebojša Lazić zidao za nju. Veliku pažnju na sahrani stradale pevačice privukle su njene prijateljice sa kojima je otputovala u Dubai.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Drugarice Andrijane Lazić

One nisu želela da prokomentarišu tragičan događaj, a poštovanje prijateljici su pokazale tako što su nosile bele majice sa njenim likom na sahrani. Odmah nakon sahrane, ušle su u automobil.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Drugarice Andrijane Lazić nosile bele majice sa njenim likom

Podsetimo, Andrijana je u Dubai otišla sa svojim drugaricama 7. januara i nastradala samo 3 dana kasnije. Juče je Andrijanin otac Nebojša otvorio dušu za Republiku, te nam otkrio šta zna o poslednjim trenucima svoje ćerke.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading