TROJKA NA PINKU: Era Ojdanić u sendviču sa dve pevačice! Zorica Marković peva PUČE BRUKA, a Brenina reakcija je šok (URNEBESNI VIDEO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folkerka objavila snimak kojim je nasmejala sve na društvenoj mreži Fejsbuk!

 

 

 

Pevačica Zorica Marković objavila je urnebesni snimak sa opštenarodnog veselja koje se svojevremeno snimalo na TV Pink, a ono što je nasmejalo mnoge je pad Goce Božinovske.

Ona se u jednom momentu prevrnula preko kolege Ere Ojdanića kog je prethodno zajahala Sanja Maletić. 

Naime, Zoka je pevala hit "Ženski bećarac", dok ju je Lepa Brena sve vreme grlila, okružena ostalim koleginicama, među kojima je bila i supruga Saše Popovića Suzana Jovanović.

Sastale se žene u kafani, joj, sastale se žene u kafani, gde su žene, tu ćeš naći mene, joj, gde su žene, tu ćeš naći mene, jedan, dva, opet ja, žene piju, a muškarci glede, joj žene piju, a muškarci glede, neki od njih a ma baš ništa ne vrede, joj neki od njih ta ništa ne vrede, jedan, dva, opsa-sa - pevušila je Zorka, kad im se primakao Era, koji je prvo pao na kolena, a onda seo na pod, s Maletićkom u krilu.

 

 

Tada je na njih naskočila i Božinovska, koja se u pokušaju da poljubi Ojdanića naglo prevrnula preko njega i pala. Muzika je u tom času još jače zasvirala, a Markovićka je je u svom stilu ispratila ritam uz stihove:

- "Puče bruka, sad se priča po Novome Sadu... Kad muzika svira, srce jače lupa...
Dođi, Lazo, Bog te mazô, da slavimo skupa!"

Inače, Zorica je nedavno otvorila restoran na Banovom Brdu, gde organizuje veselja slična ovom na snimku, pa je zato njime i najavila još jedno druženje uz kafansku svirku.

Bivša zadrugarka vreme van rijalitija koristi da se posveti svom poslu i često se s kolegama i sama lati mikrofona tokom ludih provoda. 

Po svemu sudeći, prija joj što je preskočila jednu sezonu na imanju u Šimanovcima, ali je rado prihvatila da se pojavi na žurkama u Beloj kući i da peva aktuelnim učesnicima "Elite".

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading