OPET GORI TVITER Rada Manojlović novom objavom zbunila ljude, svi se pitaju šta se dešava

Autor:

Zabava

10.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović

OPET GORI TVITER Rada Manojlović novom objavom zbunila ljude, svi se pitaju šta se dešava

Foto: Republika TV

Popularna pevačica Rada Manojlović važi za aktivnu osobu na društvenoj mreži "X"  bivši Tviter, na kojoj je često znala napraviti opštu pometnju svojim stavovima i teorijama zbog čega su je neretko i prozivali. Pevačica se tako na drugi dan Božića oglasila na pomenutoj mreži, a svojom objavom je iznenadila sve fanove.

 

Foto: tviter rada manojlovic

 

Mnogi su pomislili da je Rada povređena

- Žao mi je što sam glupa... - napisala je  kratko Rada.

Ove njene reči naterale su ljude mahom na razmišljanje da se pevačica u nekoga razočarala, te su počeli da joj pišu i pružaju podršku, na šta je Rada odreagovala

"Pa dobar i glup su braća. Najgore mi je kada neko iskoristi nečiju dobrotu i iskrenost, onako perfidno i pokvareno", napisala joj je jedna tviterašica. "To je to", uzvratila je Rada, zbog čega su mnogi pomislili da je imala sličnu situaciju.

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

Inače, Rada je nedavno ispričala kako je narod kritikuje da je prosta, dok damama nazivaju one koje samo dobro znaju da odglume.

- Ajde da se pravimo da sam ja dama i da pričam staloženo i da ne mlatim glavom, kosom i rukama. Primetila sam da su ljudi previše površni i da im se kao dame predstavljaju osobe koje su vrlo ozbiljne na crvenim tepisima, a ja koja se smejem, i prosta sam, ovakva, onakva, najgora, sada ćemo da pričamo ozbiljno - rekla je Rada za Grand, pa dodala:

Narod me je kritikovao, daću im ono što žele. Zato što ne znaju šta treba da cene, narod je lako zavarati - zaključila je Rada. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading