OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Maja Berović prvi put pokazala NASLEDNIKA Lava - pozirali zajedno za Božić, svi se RAZNEŽILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović pokazala svog sina Lava!

OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Maja Berović prvi put pokazala NASLEDNIKA Lava - pozirali zajedno za Božić, svi se RAZNEŽILI! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Regionalna muzička zvezda Maja Berović odlučila je da na Božić, prvi put posle skoro dve godine, pokaže svog naslednika Lava, sa kojim je uradila set prazničnig fotografija. 

Maja je nekoliko fotografija postavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Lav i ona su pozirali u ležernim prazničnim pidžamama pored kamina, a pevačica je svojim pratiocima čestitala Božić.

- Srećan i blagosloven Bozić svima koji slave. Želim vam sreću, mir i blagostanje. Hristos se rodi - napisala je ona ispod ove objave.

Maja je na samom kraju 2023. godine otkrila da bi volela da dobije ćerku.

- Mnogo je predivnih utisaka i uspomena sa njim, to su prelepe stvari koje sam proživela u ovoj godini. U potpunosti sam se posvetila majčinstvu, mnogo vremena sam mogla da provedem sa svojim sinom. Da sam bila zdravija, možda bih malo više radila, ali nekako se stvari nameste, pa sam i u lošim stvarima mogla da uživam sa njim. Da nije bilo njega, sve bi bilo drugačije. U svakom zlu ima nečeg što je dobro - priznaje Maja, koja će sa sinom tek od sledeće godine krenuti da piše pisma Deda Mrazu.

- Zna za Deda Mraza, po čitav dan samo to ponavlja, ali tek od iduće godine će znati da naručuje svoje želje i poklone (smeh). Tek od sledeće godine ćemo krenuti sa pisanjem pisama Deda Mrazu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Berović

- Hajlajt godine mi je to što se vratila muzika, albumi, veliki koncerti. To je neštočime sam oduševljena, čekala sam da se to dogodi, da se vrati vreme većihkoncerata, a ne da ljudi idu samo u klubove - kaže Maja, a mi smo je pitali da li sebi želi da, posle Lava, rodi i jednu "lavicu".

- To bih volela, čisto da napravim balans, ali... Kad Bog kaže. Ne bih žurila. Sada žene rađaju i posle četrdesete, nikad se ne zna - govorila je za Pink.rs Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading