SIJA KAO LAS VEGAS Jovana se pohvalila skupocenim poklonom od dečka za praznike

Autor:

Zabava

07.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić se okitila u jutarnjem programu poklonom od dečka Dragana Stankovića

SIJA KAO LAS VEGAS Jovana se pohvalila skupocenim poklonom od dečka za praznike

Foto: Instagram/jeremicjovana

Dragan i Jovana

Voditeljka Jovana Jeremić od svog dečka biznismena Dragana Stankovića dobila je na poklon skupocenu ogrlicu, koju je ponela na Božić u svojoj emisiji.

Foto: youtube/printskrin

 

Jovana se, naime, u jutarnjem programu pojavila u zelenoj haljini, a oko vrata je nosila zlatnu ogrlicu koju je za ovaj praznik dobila od svog izabranika Dragana Stankovića, prenosi Blic.

Jovana je sve vreme nasmejana vodila jutarnji program, a još jedan razlog za to je bilo uključenje njenog dečka, zbog čega se ona istopila od sreće.

Foto: Youtube/printskrin

 

 

Dragan Stanković se jutros u jutarnjem programu, naime, ovom prilikom podsetio da je prošle godine poklonio česnicu Jovani i da je od tada krenula njihova ljubav

 - Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio naš na ovaj dan - rekao je Dragan pa je dodao:

Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Jovana nije skidala osmeh sa lica, te je sve vreme pažljivo slušala svog izabranika

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

07.01.2024 19:55

Она би девојачко цвеће, а овај јој даје злато...