OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PRIJE I FILIPA: Pevačica na najradosniji praznik priznala šta joj suprug ŠAPUĆE NA UVO!

Autor:

Zabava

06.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otvorila dušu na najradosniji hrišćanski praznik!

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PRIJE I FILIPA: Pevačica na najradosniji praznik priznala šta joj suprug ŠAPUĆE NA UVO!

Foto: shutterstock, ST/Branimir Brana Jovanović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović otvorila je dušu pred najradosniji hrišćanski praznik, te priznala šta je sebi poželela. Između ostalog, Aleksandra je priznala i da želi da proširi porodicu i dobije ćerku. Podsetimo, Aleksandra je u braku sa Filipom Živojinovićem, koji su krunisali rođenjem sina Aleksandra Živojinovića.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Aleksandra i Filip Živojinović

- Da je moja porodica uvek dobro. I volela bih da dobijem ćerku. Ako ne sledeće godine, pošto sada dosta radimo - navela je pevačica i osvrnula se na svoju ljubav sa Filipom Živojinovićem.

- Šta me je najviše guralo napred... O ovome nikada nisam ni pričala. Kada smo Filip i ja krenuli da se zabavljamo pre osam godina, niko nije mogao da zamisli, pa ni ja prva, koliko će on meni značiti u karijeri. I nekako godinama, sve ono što smo radili su neki ozbiljni pevači, producenti, kompozitori komentarisali kao sve je to lepo što vi radite, super je to, ali nije to za veliki koncert. Sve ovo što smo mi zajedno napravili niko nije gledao na taj način da od toga zaista može i nešto ovakvo da se desi. Dok smo mi verovali od prvog dana. Uvek kada ti ljudi kažu da to ne možeš, tad najviše možeš - priča pevačica i dodaje:

- Filipa na koncertima čujem u slušalici, i kada mi kaže: "Zamisli šta smo napravili iz onog našeg podruma, pogledaj nas, pogledaj nas gde smo večeras". I ja tu, gotovo, bukvalno gutam knedle, ne mogu sebi da dođe. Kada vidim, mamu, tatu, baku, deku - ispričala je Aleksandra u emisiji "Jutro na Blic".

Republika

Foto: ATA Images

Emotivni trenutak Aleksandre i Filipa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading