ISPLIVAO SNIMAK SA PRIVATNOG SLAVLJA: Sad je jasno u kakvom su odnosu Prijin menadžer i Filip Živojinović!

Autor:

Zabava

28.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama procurio snimak sa jednom veselja!

ISPLIVAO SNIMAK SA PRIVATNOG SLAVLJA: Sad je jasno u kakvom su odnosu Prijin menadžer i Filip Živojinović!

Foto: Instagram.com

Prija, Filip, Blaško

Pre dva meseca, javnost je bila potresena spekulacijama o navodnoj tuči između Filipa Živojinovića i menadžera Aleksandre PrijovićDanijela Blažića Blaška. Međutim, najnoviji snimak sa jednog privatnog slavlja bacio je novo svetlo na njihove odnose.

Na snimku se vidi da je Aleksandra Prijović bila prisutna na slavlju sa svojim kumom Acom Pejovićem, suprugom Filipom i menadžerom Blaškom. Dok je Aleksandra pevala svoj hit "Dam dam dam" i đuskala sa svojim kumom, Filip i Blaško su sedeli za susednim stolom. Iako nisu komunicirali, čini se da je među njima situacija bila mirna. Filip je neprestano držao pogled uprt u Aleksandru, dok je Blaško čitao meni i povremeno bacao poglede ka pevačici. Da li su njih dvojica izgladili odnose ili svađa zapravo nije ni postojala, ostaje nepoznanica. Za sada, čini se da su u dobrim ili bar korektnim odnosima.

 

 

Inače, Aleksandra Prijović, popularna pevačica sa zavidnom karijerom, često je meta interesovanja javnosti. Njen brak sa Filipom Živojinovićem, sinom poznatog tenisera i pevačice, kao i odnos sa menadžerom Blaškom, često su bili predmet spekulacija i tračeva. Ovaj najnoviji snimak sa privatnog slavlja samo je dodatno uvećao interesovanje za njihove odnose.

Ovaj snimak samo je još jedan primer kako se njihovi privatni momenti često nađu u centru pažnje medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading