PROCURIO PRIVATNI SNIMAK PRIJE I FILIPA: U ranu zoru Živojinović uradio NEOČEKIVANO, sada je SVE JASNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Aleksandre Prijović i Filip Živojinovića raznežio region!

 

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović stekla je slavu zahvaljujući svom talentu za pevanje i odličnim pesmama, zbog čega je ove godine punila najveće arene širom regiona. Malo je poznato da i njen suprug Filip Živojinović ima sjajan glas, a sinoć je to i dokazao.

Naime, iako ih u poslednje vreme retko viđaju u javnosti zajedno, Aleksandra i Filip su se pojavili na jednoj privatnoj proslavi, gde su bili potpuno opušteni, a u jednom trenutku su i ukrstili glasove. U sitne sate su zapevali veliki hit Džeja Ramadanovskog, pesmu "Vetrovi me lome", a Prija je snimak podelila na društvenoj mreži Instagram.

Snimak se vrlo brzo proširio po društvenim mrežama, a malo je reći da je njihov dirljiv snimak i Filipov glas, kao i to što su potpuno opušteni u društvu, oduševilo sve. Ljudi koji poznaju Filipa su često navodili da on ima sjajan glas i da bi mogao da se bavi pevanjem, ali Živojinovića muzika u tom smislu nije zanimala, pa se opredelio za pisanje tekstova i produciranje pesama, što se odrazilo i na karijeru njegove supruge.

Naime, Filip je napisao nekoliko najvećih Prijinih hitova, na kojima mu se ona zahvaljivala na svakom koncertu koji je imala u okviru turneje "Od istoka do zapada". Uz zahvalnost Filipu za hitove, Prija bi obično pustila i suzu, a i publika bi u tom trenutku krenula da plače sa njom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading