MUŽ JE OSTAVLJA ZBOG SNIMKA SA SIGURNOSNE KAMERE, A ONA LJUBI ŽENU: Zvezda "Igre prestola" uhvaćena u akciji usred bela dana! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica uhvaćena kako se ljubi u usta sa svojom prijateljicom!

MUŽ JE OSTAVLJA ZBOG SNIMKA SA SIGURNOSNE KAMERE, A ONA LJUBI ŽENU: Zvezda "Igre prestola" uhvaćena u akciji usred bela dana! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Poznati pevač Džo Džonas je nakon četiri godine braka podneo zahtev za razvod braka od slavne glumice Sofi Tarner, zvezde serije "Igra prestola". Kako su strani mediji preneli, glumica je odlučila i da ga tužio, jer je bez znanja odveo njihovu decu van zemlje na odmor.  Od suda u Njujorku kojem se obratila za pomoć tražila je da mu naredi da ih vrati kući u Englesku, uz zahtev za "hitan povratak dece koja su neopravdano uklonjena ili pogrešno zadržana".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džo Džonas i Sofi Tarner

Njih dvoje se razvode zbog snimka sa kamere u njihovoj kuči, otkrio je dobro obavešten izvor. Naime, on je video šta je ona uradila, nije hteo da otkrije javnosti o čemu se radi i samo je izjavio da je zajednica zbog toga "nepovratno prekinuta".

Republika

Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofi Tarner i Tabita Doerti

Glumica je juče uhvaćena u Londonu kako se ljubi sa ženom. Naime, Sofi je izašla u kupovinu sa prijateljima, a na rastanku je poljubila Tabitu Doerti u usta, pre nego što su se rastale. Njih dve su dugogodišnje prijateljice, pa je mnoge iznenadila ova fotka.

Podsetimo, glumica je u oktobru ove godine uhvaćena i kako se ljubi sa britanski aristokratom Peregrinom Perijem Pirsonom u Parizu. Peregrin je naslednik Koudrej imaja u Vest Saseksu, a kad nasledi kuću, postaće i peti Viskont Koudreja. Pre nego što je uvaćen sa Sofi, Peregrin je raskinuo dvogodišnju vezu sa Princezom Marijom-Olimpijom od Grčke i Danske. 

Republika

Foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Peregrin Pirson

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading