PRIJIN SIN DOBIO NESVAKIDAŠNJI POKLON OD BAKE: Majka Filipa Živojinovića iznenadila unuka Aleksandra, nije skidao OSMEH sa lica! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Nakić pokazala kako provodi vreme sa unukom Aleksandrom!

PRIJIN SIN DOBIO NESVAKIDAŠNJI POKLON OD BAKE: Majka Filipa Živojinovića iznenadila unuka Aleksandra, nije skidao OSMEH sa lica! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić

Zorica Nakić, bivša supruga Bobe Živojinović i majka Filipa Živojinovića, veoma je vezana za svog unuka Aleksandra Živojinovića, što smo mogli da primetimo i na nekoliko poslednjih koncerata Filipove supruge Aleksandre Prijović. Na ovim koncertima publika je i dobila priliku da malo bolje upozna Aleksandra, koji se često sa mamom pojavljivao na bini, gde je igrao, pevao i zabavljao se. 

Republika

Foto: Republika

Mali Aleksandar nastupa sa Prijom u Zagrebu

Dok se Filip bavio produkcijom, a Aleksandra tonskim probama, baka Zorica je provodila vreme sa malim Aleksandrom, a na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako uživaju zajedno i šta mu je kupila za praznike koji slede.

Naime, Aleksandar i Zorica su se uslikali kako sede ispred novogodišnje jelke, a pored njega se nalazio poklon - igračka gorila. Aleksandar nije mogao da sakrije sreću, a ponosna baka bila je vesela što provodi vreme sa unukom i što ga je usrećila.

Republika

Foto: Instagram.com/zo_na_ny

Mali Aleksandar Živojinović sa bakom Zoricom

Aleksandrina svekrva Zorica je pevačicu podržala i u Beogradu, gde je prisustvovala jednom od njenih koncerata, a za Republiku je otkrila koliko je ponosna na svoju snajku.

- Naravno da sam lepo raspoložena, kako drugačije... I sinoć sam bila, i večeras ću, fantastično sam se provela, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Volim sve Aleksandrine pesme koje je pisao Filip, a i generalno, nema loše pesme. Filip voli to da radi, voli da piše i dobro mu ide, ja ga u tome podržavam - istakla je Zorica kratko tada za Republiku, te ušla u beogradsku Arenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading