MARIJA ŠERIFOVIĆ STIGLA U SRBIJU SA SINOM: Prve fotke sa naslednikom u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

25.12.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otkrila je da je stigla u Beograd!

MARIJA ŠERIFOVIĆ STIGLA U SRBIJU SA SINOM: Prve fotke sa naslednikom u porodičnom domu!

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic, Shutterstock

Poznata pop pevačica Marija Šerifović nedavno se vratila u srpsku prestonicu, Beograd, sa svojim sinom Mariom. Nakon što je stigla u svoj stan, odmah se obratila porodici putem društvenih mreža. U svom objavi, Marija je najavila da će primati poklone od 10:00 časova, što je izazvalo pažnju javnosti.

Nedavno, Marija Šerifović je javno progovorila o procesu surogat materinstva kojim je dobila sina Maria. Ona je istakla da je prethodno pokušala da iznese trudnoću, ali da nije uspela, te je surogat materinstvo bilo njen jedini izbor. Iako nije želela da detaljno objašnjava medicinske razloge za svoju odluku, Marija je otvorila javnu raspravu o ovoj temi, ističući važnost i značaj surogat materinstva za mnoge žene koje se suočavaju sa sličnim izazovima.

- E, pa, babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi... Poklone primamo od sutra, 10:00h (smeh).

Dolazak Marije Šerifović i njenog sina Maria u Beograd izazvao je brojne reakcije javnosti, kako po pitanju njenog povratka, tako i zbog otvorenog govora o surogat materinstvu. Mnogi su izrazili podršku pevačici i pohvalili je zbog hrabrosti da javno progovori o ovoj temi, ističući značaj podizanja svesti o problemima sa kojima se suočavaju mnoge žene u procesu rađanja dece.


Marija Šerifović se vratila u Beograd sa sinom Mariom, a njeno iskreno i otvoreno izlaganje o surogat materinstvu izazvalo je brojne reakcije i podršku javnosti. Njen povratak i javno zalaganje za važne teme izazvali su pažnju medija i pokrenuli važnu raspravu o ovim pitanjima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading