"MISLIO SAM DA JE NEKOME UKRALA DETE" Saša Popović progovorio o sinu Marije Šerifovića, otkrio ŠOK DETALJE poziva!

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović otkrio detalje razgovara sa Marijom Šerifović, ovako mu je saopštila da je dobila sina!

"MISLIO SAM DA JE NEKOME UKRALA DETE" Saša Popović progovorio o sinu Marije Šerifovića, otkrio ŠOK DETALJE poziva!

Foto: MIOMIR MILIĆ, ATA Images

Nakon vesti da je Marija Šerifović postala majka i dočekala svog sina Marija putem surogat majke, mnogi su se pitali kako će to uticati na njenu karijeru. Marija je danas na svom Instagram storiju otkrila da će njena koncertna turneja ići po planu, sa prvim koncertom u zagrebačkoj Areni na Dan žena, nakon čega će se povući iz javnosti na neko vreme.

Pored muzičke karijere, Marija je sudija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a kreativni direktor ove imperije, Saša Popović, oglasio se povodom njene prinove, te priznao da je najpre pomislio da se pevačica šali s njim, kao i da je uzela tuđe dete.

- Mnogo sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Naša PR menadžerka Vesna Milanović me je obavestila, bio sam tada u Opatiji, i pomislio sam da je to neka lažna vest, da je nemoguće! Pozvao sam Mariju na video poziv, a kada je odgovorila, držala je bebu. Pomislio sam da je bebu uzela od nekoga, da je to neka izmišljena priča... Međutim, ona mi je ispričala celu priču, kako je prošla kroz sve to. Bio sam iznenađen i radostan jer znam koliko je želela da ima svoje dete - istakao je Popović za Grand, te nastavio:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović i Marija Šerifović

- Prvo sam je pitao kako, odakle joj dete... Rekla mi je ono što je rekla javno, da je pokušala nekoliko puta da zatrudni, da nije uspelo, i da se odlučila za surogat majku opciju i da je DNK deteta njeno, da ima sve njene parametre. Video sam Vericu Šerifović pored Marije kada je odgovarala na moj poziv. Ona je tada bila u Los Anđelesu, bilo je oko 11 sati uveče ovde, a tamo je bilo 10 ujutru. I vidim Vericu kako peva Suzaninu '"Oči, oči" malom (smeh). Rekoh: "Čekaj, rekla si da hoćeš dečaka", ona kaže: "Dečak je", onda rekoh: "Ima li plave oči", kaže: "Ima plave oči", a onda sam pitao da li će imati plavu kosu: "Videćemo kako raste".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading