"SLUŠAJ TI NESTOROVIĆU" Karleuša se obratila doktoru nakon IZBORA, javno mu uputila MOLBU (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica podigla veliku prašinu u javnosti svojom objavom!

"SLUŠAJ TI NESTOROVIĆU" Karleuša se obratila doktoru nakon IZBORA, javno mu uputila MOLBU (FOTO)

Foto: ATA Images, ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša, poznata po svom britkom jeziku i čvrstom stavu, nije oklevala da javno izrazi svoje mišljenje o doktoru Branimiru Nestoroviću. Naime, ona mu je javno poručila da "nema šta da obuče" za nove izbore, ističući da je njen poslednji autfit nešto što ne može nadmašiti. Ova izjava izazvala je dosta pažnje javnosti, s obzirom na to da je Karleuša poznata po svojim modnim odabirima i javnom izražavanju stavova.

U svom stilu, Jelena je direktno uputila poruku doktoru Nestoroviću, te ga pozvala da se dogovori sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, spominjući čak i tetku koja radi u Tiršovoj i koja ga veoma poštuje.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Objava Jelene Karleuša o Branimiru Nestoroviću na Instagramu

Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošaljem! Koji ti je Instagram da te tagujem - pisala je Jelena i dodala:

Hajde, molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam).

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stajling Jelene Karleuše na glasanju

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je malo pre svog obraćanja Branomiru Nestoroviću, uputila brutalnu poruku opoziciji i liderima koalicije "Srbija protiv nasilja".

E, sad je stvarno vreme da ovi iz "Srbija protiv nasilja" sjašu sa nas Beograđana. Ajde, bre, više, dosta! Haos i blokada grada mesecima! Dokle, majstori?! Je*eš više i politiku i sve, vratićemo Karađorđeviće, kruna i milina! Izgubili ste i tačka, majstori. Ajde bre, kme kme, ne kmečite  više kao pi*ke neke! Je l' ste tražili izbore? Jeste. Je l' su vas pobedili? Jesu. Jesu li vas masakrirali? Pa, jesu, priznaš i kraj. Hoćete demokratiju i glasanje?! Pa, to je ovo rođaci! Šta sad ne valja?! Pa, šta smo koji moj izlazili na glasanje ako se vama važi samo kad pobedite?! A, ako ne pobedite, onda se ne važi?! Pa, gde to ima? Da idemo na izbore dok vi ne pobedite? Pa, šta je ovo? Treći razred osnovne?! "Između dve vatre" sa osmacima?! Ja više autfita za glasanje nemam! Sorry (eng. izvinite). Idite u svoj grad, pa tamo "čingi lingi". Ovo će vam reći svaki Beograđanin - istakla je pevačica u svom obraćaju opoziciji i celokupnoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Vuka

19.12.2023 13:11

Ajmo svi SMS porukama da sakupimo pare jadnoj Jeleni za novu garderobu. Kad već mozak novi ne možemo da joj kupimo.

Odgovori 4 13
Nena

19.12.2023 18:16

@Vuka - A čuj Vuukoo....da ti malo prošetaš do tvoje lepe....pa tamo da glumiš nivo..😘

Vuka

19.12.2023 20:49

@Nena - Draga Neno, (ili možda Jeco), ja sam svoj na svome. Tamo bih mogla da odem jedino na letovanje, ali preferiram Grčku. A nivo se ne glumi, nivo se dostiže.

Gasa

19.12.2023 17:23

Ispod outfit-a mozga nema.