SAŠA POPOVIĆ NA METI PREVARANATA: Ukrali mu IDENTITET, svi dokazi pušteni u javnost!

Autor:

Zabava

18.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović napadnut je od strane hakera.

SAŠA POPOVIĆ NA METI PREVARANATA: Ukrali mu IDENTITET, svi dokazi pušteni u javnost!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Supruga jednog od najpoznatijih kreativnih direktora na domaćoj estradi, Saše Popovića, Suzana Jovanović nedavno se oglasila na društvenim mrežama povodom lažnog profila koji je otvoren u ime njenog supruga.

Sašina supruga, Suzana Jovanović, objavila je na Instagramu da je pronašla lažni profil na ovoj društvenoj mreži, na kom su se nalazile fotografije koje su delovale kao da su lično napravljene od strane Saše Popovića, ali je ona istakla da Saša nema zvaničan profil na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Suzana Perović Instagram Saša Popović

 

- Lažan profil! Ne postoji nijedan zvaničan profil Saše Popovića - napisala je Suzana Jovanović na Instagram profilu. 

Suzana Jovanović je istakla da je pronađen lažni profil njenog supruga na društvenoj mreži Instagram, sa njegovim punim imenom i prezimenom, na kom su se nalazile fotografije koje su bile predstavljene kao da su delo Saše Popovića. Ovakva situacija je izazvala reakciju njegove supruge koja je odlučila da javno obavesti ljude da Saša nema zvaničan profil na društvenim mrežama i da je pronađeni nalog lažan.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Perović i Saša Popović

 

Suzana Jovanović je odlučila da javno istakne lažni profil na društvenoj mreži Instagram kako bi sprečila dalje prevare. Ona je jasno navela da ne postoji nijedan zvaničan profil Saše Popovića na društvenim mrežama, čime je želela da upozori javnost da se radi o prevari.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading