HAOS U GRANDU: Saša Popović pred kamerama PUSTIO SUZU!

Autor:

Zabava

17.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đuričić pustila glas, publika oduševljena!

HAOS U GRANDU: Saša Popović pred kamerama PUSTIO SUZU!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

U novom izdanju emisije "Zvezde granda" pojavila su se dva takmičara, na koje nije ostao ravnodušan, međutim njihovu pažnju "ukrala" je Snežana Đurišić.  U duelu baražne emisije, Srba Vrbić iz Aleksinca i Armin Zukić iz Tuzle su odmerili snage. Srba je izveo numere "Laku noć" i "Ti pripadaš samo meni", dok je Armin izabrao numere "Tamburaši" i "Volim da te volim". Može se reći da je ovo bio pravi narodnjački duel koji je privukao pažnju publike.

Nakon nastupa, Sanja Kužet je primetila da je Saša Popović sam na poziciji, što je navelo kreativnog direktora Granda da poželi da mu Snežana Đurišić otpeva numeru "Sam za stolom jedan čovek sedi". Ovaj emotivni trenutak je dodatno obojio atmosferu, jer su se Snežana i ostali članovi žirija pridružili izvođenju, a čak je i Saša pustio suzu.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Zvezde Granda

- Ja sam slaba na Bosance, Arnim je bio stabilniji i dominantniji. Da idem dalje - rekla je Viki, dok je Saša dobacio da sada može da priča o prodaji stanova, dok je ona odmah nastavila:

- Prodala sam dosta stanova, ali nekako imam volju da tebi prodam jedan, pa makar i tvoj tebi da prodam.

Bosanac je dao završnu reč, a u svom izlaganju imao je jedan savet za Armina koji će mu sigurno biti od pomoći.

- Meni su bili super, samo je prvi bio intonativno klimav, ali je drugi bio dobar. Ne bih dublje pričao, ali i Armin mora da povede računa o biranju pesama - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading