CRNI ADAKTARU, ŠTA SI TO OBUO?! Mreže se usijale zbog OBUĆE bogatog Srbina, ovo do sada NISTE VIDELI (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar zabezeknuo javnost izborom obuće na jednom događaju!

CRNI ADAKTARU, ŠTA SI TO OBUO?! Mreže se usijale zbog OBUĆE bogatog Srbina, ovo do sada NISTE VIDELI (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/Srbija Showbizz

Na jednom prestoničkom događaju, samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar i njegova supruga Andžela privukli su pažnju svojim izgledom. Adam, koji inače, izaziva veliku pažnju javnosti, ovoga puta je izabrao trenerku sa veoma zanimljivim dezenom, ali ono što je zaista šokiralo prisutne bila je obuća koju je odabrao.

Naime, cipele koje je obuo podsećale su na klompe, a neobičan špic je izazvao zbunjenost kod mnogih, te nema korisnika na društvenim mrežama koji se nije zapitao da li je ovo uopšte udobno nositi, dok su komentari samo pljuštali.

Kako se moglo videti ispod sporne objave, mnogi su izrazili svoje iznenađenje i neodobravanje za ovakav modni izbor, dok su se drugi šalili na račun Adama i njegovog stajlinga. Neki su čak komentarisali da je ovo možda nova modna revolucija koju oni jednostavno ne razumeju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Podsećanja radi, rijaliti zvezdi Adamu Adaktaru nedavno je opljačkan stan na Vračaru, a Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odmah je prijavljen slučaj. Kako je vlasnik stana izjavio, lopovi su ukrali nekoliko vrednih predmeta, među kojima se ističe ručni sat luksuzne marke "Roleks" sa dijamantom, čija se vrednost procenjuje na oko 30.000 evra, unikatne dijamantske minđuše vredne 4.000 evra, zlatni privezak, kao i ručni sat brenda "Versaće" čija je vrednost oko 4.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svi bi da diktiraju modu

10.12.2023 11:29

Staviš kapuljaču, obučeš se apa-drapa i odmah bi da diktiraš modu kao (modna neznalica) Kanje Vest. Trenerka je užasnija od klompi jer njih barem negde možeš i da nosiš, npr. dok radiš u bašti. Opljačkali im silan nakit, a glavna firma im godinama u blokadi zbog 36.000 dinara duga. Godišnje čisto zarađivali neku siću u hiljadama evra. Finansijska inspekcijo, ima li te?