SLAVLJE U BRENINOM I BOBINOM DOMU: Danas je poseban dan za Živojinoviće, pevačica se RAZNEŽILA!

Autor:

Zabava

07.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena podelila uspomene sa venčanja sa Bobom, koje se dogodilo pre tačno 32 godine!

SLAVLJE U BRENINOM I BOBINOM DOMU: Danas je poseban dan za Živojinoviće, pevačica se RAZNEŽILA!

Foto: e-stock

Brena i Boba

Pevačica Lepa Brena je danas na društvenoj mreži Instagram objavila dve fotografije sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i čestitala mu je 32. godišnjicu braka. Brena je podelila fotografiju sa venčanja, gde je ona u venčanici, a na drugoj na pleše sa Bobom.

 

 

"Srećna vam godišnjica braka", "Da je mnogo ljubavi, razumevanja i sreće", "Još dugo ih dočekali zajedno", "Srećni i zdravi bili", "Kako Filip liči na njega", "Srećna godišnjica, da se volite još dugo", "Kao da je juče bilo, srećno i dugovečno", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Boba je u to vreme bio naš najuspešniji teniser. Zajedno sa Nenadom Zimonjićem je jedini teniser iz Srbije koji je stigao do najviše pozicije u konkurenciji dublova, a prvi je koji ju je osvojio. Godinu dana nakon stupanja u brak sa Brenom je završio svoju profesionalnu karijeru.

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Brena i Boba

Kruna njihove ljubavi su deca Stefan Živojinović i Viktor Živojinović. Boba je pre toga u braku sa Zoricom Nakić dobio sina Filipa Živojinovića, koji je u braku sa mladom muzičkom zvezdom Aleksandrom Prijović dobio sina Aleksandra.

Aleksandra je sinoć održala peti i poslednji koncert u Areni Zagreb, a Boba je nahvalio svoju snajku.

- Mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače, jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih - rekao je Živojinović za hrvatske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading