ALEKSANDRA, TI SI NAJSJAJNIJA ZVEZDA: Maja Berović izazvala "POTRES" u Zagrebu, pa Prijovićku vinula u NEBESA!

Autor:

Zabava

06.12.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović se pojavila kao specijalna gošća na koncertu svoje mlađe koleginice, pa je nahvalila!

ALEKSANDRA, TI SI NAJSJAJNIJA ZVEZDA: Maja Berović izazvala "POTRES" u Zagrebu, pa Prijovićku vinula u NEBESA!

Foto: A.H./ATAImages, ST/Vladimir Lukić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović spremila je posebno iznenađenje za publiku u Areni Zagreb na svom petom i poslednjem koncertu koji će održati u ovom prostoru u okviru turnete "Od istoka do zapada". Nakon pevača Dejana Matića, na binu je sa Prijom izašla Maja Berović, koja je raspametila publiku.

Zajedno su otpevale veliki Majin hit, pesmu "Djevojačko prezime", a potom su se obratile publici.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

- Hvala ti što si došla večeras. Znate šta, srećna sam što postoje ovakvi ljudi kao što je Maja. Srećna sam što postoje ovako normalni, dobri, talentovani ljudi. Kad sam Maju pozvala da dođe da bude gost, nije prošlo pet sekundi, rekla je da dolazi. Rekla je: "Samo da nađem dadilju i dolazim". Ja sam srećna što imam tvoju podršku, što si došla i što ćeš ovde napraviti lom - poručila je Aleksandra, a onda joj se obratila Maja.

- Ja sam srećna što sam večeras uz tebe i što mogu da svedočim ovakvom uspehu i pisanju istorije na Balkanu i ostvarenju dečjeg sna. Ja ti od srca želim da nastaivš da sijaš, jer si najsjajnija zvezda. Ti si sve ovo zaslužila - rekla joj je Maja, prenosi "Index.rs".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Berović

Popularna pevačica je potom zapevala svoju pesmu "Harem", uz koju je, kako je sama rekla, Prija najviše ludovala, a zatim je publiku u Hrvatskoj počastila i pesmama "Cno zlato" i "Džin i limunada".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading