ZBOG OCA KOJI JE NAMESTIO SVOJE DETE - TRAŽI UVOĐENJE SMRTNE KAZNE! Jelena Karleuša poslala brutalnu poruku nakon ubistva male Vanje!

Autor:

Zabava

06.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se oglasila povodom ubistva male Vanje, pa otkrila da glasa za smrtnu kaznu.

ZBOG OCA KOJI JE NAMESTIO SVOJE DETE - TRAŽI UVOĐENJE SMRTNE KAZNE! Jelena Karleuša poslala brutalnu poruku nakon ubistva male Vanje!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Facebook

Vest o nestanku Vanje Gorčevske iz Severne Makedonije iznenadila je ceo Balkan, a brojne poznate ličnosti iz regiona su reagovale na ovaj tragičan događaj. Jelena Karleuša nije bila jedina koja je uputila saučešće majci devojčice, već su se i druge javne ličnosti pridružile izražavanju podrške. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i emotivne reakcije širom regiona.

Poznata pevačica Jelena Karleuša nije mogla da ostane ravnodušna na vest da je otac svirepo ubijene devojčice takođe učestvovao u otmici ćerke.

Republika

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

 

 

Ona je javno izjavila saučešće majci devojčice i ostalim članovima porodice, ističući da kao majka dve devojčice ne može da pronađe reči kojima bi opisala osećanja koja je preplavila. Karleuša je takođe podržala uvođenje smrtne kazne za počinioce ovog strašnog zločina. Njene reči podrške upućene su i devojčicinoj mami, prateći celokupnu situaciju koja je potresla ceo Balkan.

- Pratim dešavanje u Makedoniji i kao majka dve devojčice od 14 i 15 godina, nemam reči da opišem ovo osećanje u meni. Zbog ubistva male Vanje, zbog ljudi koji su to uradili, zbog oca koji je namestio svoje dete... Glasam za uvođenje smrtne kazne - napisala je Jelena Karleuša, a potom uputila reči podrške devojčicinoj mami:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

- Saučešće porodici, majci... Izdržite - napisala je Karleuša.

Na ovaj tragičan događaj reagovale su brojne poznate ličnosti, kako iz Severne Makedonije tako i iz Srbije. Posle tragičnog kraja, uputili su saučešće majci. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading