MONSTRUMU IZ MAKEDONIJE OVO NIJE PRVI PUT DA UBIJE? Policija na tragu novih detalja - Palevski zgrnuo milione evra!

Autor: T. Vasiljević

Hronika

06.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se pitanje da li je ovo prvo ubistvo za osumnjičenog ili je već prethodno počinio sličan zločin, budući da je pet dana pre ubistva Vanje Gorčevske ubio drugu osobu.

MONSTRUMU IZ MAKEDONIJE OVO NIJE PRVI PUT DA UBIJE? Policija na tragu novih detalja - Palevski zgrnuo milione evra!

Foto: MAKEDONSKA POLICIJA, Shutterstock, Facebook

Ubistva četrnaestogodišnje Vanje Gorčevske iz Skoplja i Panča Žežovskog (74) iz Velesa potresla su Makedoniju, a sinoć je stigla informacija da je Ljupčo Palevski Palčo, glavni osumnjičeni za ova dva zločina, uhvaćen u Turskoj.

Očekuje se da će biti isporučen u Severnu Makedoniju kako bi odgovarao pred licem pravde.

S obzirom na to da su u pitanju teški zločini, postavlja se pitanje da li je ovo prvo ubistvo za osumnjičenog ili je već prethodno počinio sličan zločin, budući da je pet dana pre ubistva Vanje Gorčevske ubio drugu osobu a da mu ruka pred žrtvama nije ni zadrhtala.

Materijalno stanje osumnjičenog takođe izaziva zagonetku, s obzirom na to da je Palevski, 90-ih godina, zaradio milione evra kao građevinski biznismen gradeći brojne objekte u Debar Malu.

Još jedno od značajnih pitanja je kako je uopšte Palevski dospeo do otmice deteta za iznudu desetina hiljada evra?

Istražitelji su svesni da ima mnogo pitanja bez odgovora, ali ističu da će istraga koja je tek počela dati odgovore na ove misterije. 

Podsetimo, Vanja je, kako sumnja policija, oteta iz zgrade u kojoj je živela oko 7.30 ujutru. Otmičari, na čelu sa Palevskim, vezali su je i gurnuli u auto.

Tri sata nakon otmice, ona je ubijena. Policija sumnja da su se otmičari uspaničili jer je njena majka rano sve prijavila i oglašavala se u medijima.

Ubili su Vanju, a Palevski je pobegao, da bi konačno sinoć bio uhapšen. Troje uhapšenih je priznalo učešće u zločinu, dok je Vanjin otac negirao umešanost.

Vanjina majka Zorica je ranije za medije rekla da sumnja da joj je ćerka oteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BUGARSI

06.12.2023 16:39

PALEVSKI KUCNI PRIJATEL LIDERA VMRO MICKOVSKOG ! ISTA TAJFA !