ON JE PALEVSKOG ODVEZAO OD BEOGRADA DO TURSKE! Ima dvoje dece, a dok je skrivao monstruma objavljivao fotografije sa puta! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.12.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.D. je Ljupča Palevskog kolima odvezao do Turske.

ON JE PALEVSKOG ODVEZAO OD BEOGRADA DO TURSKE! Ima dvoje dece, a dok je skrivao monstruma objavljivao fotografije sa puta! (FOTO)

Foto: Facebook

S.D. iz Strumice, inače otac dvoje dece, je prevezao osumnjičenog za ubistvo Vanje Đorčevske (14), Ljupča Palevskog Palča od Beograda do graničnog prelaza sa Turskom. On je objavio fotografiju iz automobila na putu u Turskoj.

Makedonska policija je S.D. uhapsila juče na graničnom prelazu Dojran. Inače, on je na društvenim mrežama postavio slike rute dana kada se vozio sa Palevskim. Po hapšenju je detaljno ispričao planove Palevskog i lokacije na kojima je trebalo da bude u Turskoj, prenosi Telma.

Republika

Foto: Facebook

Fotografija S.D. sa puta

Inače, na društvenim mrežama S.D. drži fotografije simbola stranke ''Desno'' koju Palevski predvodi, a koja je proruska desničarksa stranka sa kontroverznim stavovima.

Mnogi političari, ali i javnost u Severnoj Makedoniji, sada traže da se pomenuta stranka zabrani.

Republika

Foto: MAKEDONSKA POLICIJA

Ljupčo Palevski

Išao preko Beograda

Palevski je 30. novembra vozilom „škoda superb“ kojim je upravljao njegov advokat prevezen u Srbiju gde je prenoćio u hotelu, odakle je sutradan pokupljen džipom ''Lend Rover'' i preko graničnog prelaza „Gradina“ ušao u Bugarsku, pa u Tursku.

- Makedonsko ministarstvo je u kontaktu sa policijom u Turskoj, ali i njihovim operativcima. Potvrdili su nam da je Palevski pronašen u Balikesiru i da je želeo da ode u Istanbul. Čekao je taksi da ga odveze, ali je ga je uhapsila policija dok je hodao jednim od auto-puteva kod Balikesira - rekao je ministar policije Severne Makedonije Oliver Spasovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading