ĐOKOVIĆI IMAJU MILIONE, A OSVAVAJU IGRAČKE ZA SINA: Potez Novakove snajke iz LUNA PARKA izazvao LAVINU KOMENTARA na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

04.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška i Đorđe Đoković obradovali naslednika sa brdo igračaka.

ĐOKOVIĆI IMAJU MILIONE, A OSVAVAJU IGRAČKE ZA SINA: Potez Novakove snajke iz LUNA PARKA izazvao LAVINU KOMENTARA na društvenim mrežama!

Foto: instagram.com/

saška

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, te redovno obaveštava svoje pratioce o svemu što joj se dešava u životu. Svoje fanove oduševila je bajkovitim prizorom iz Dubaija, te pokazala kako uživa sa suprugom dok joj sin spava. Ono što je šokiralo mnoge jeste činjenica da su Đokovići milioneri, a da za svog sina na vašaru osvajaju igračke.

Republika

Foto: Instagram.com

Saška i Đorđe Đoković

Naime, Saška je na svom Instagram profilu otkrila i da su suprug i ona pronašli idealan način da obraduju sina. Iako je svima poznato da je porodica Đoković dobrostojeća, te da imaju milione, Saška i Đorđe se ne libe toga da na vašaru osvavaju igračke za svog sina. Što bi ih kupovali, kada mogu i da ih osvoje.

Republika

Foto: instagram.com/

Đorđe Đoković unosi igračke u stan

- Aleksandar ima divne roditelje. Mama i tata mu uveče odu u luna park i osvoje igračke, a onda ga ujutru obraduju istim - napisala je Saška ispod fotografije gde ju je suprug uslikao sa brdo plišanih igračaka za mališana. 

Nakon ovih fotografije usledila je prava lavina komentara:

- "Bravo ljudi, oduševili ste me"

Inače, Saška je nedavno istakla i koliko njen sin obožava vodu, pa se našalila da nema šanse da ga izvuku iz iste kad god je lepo vreme, jer se, kako je napisala, mali Đoković odmah buni.

Republika

Foto: Instagram.com

Saška Đoković sa sinom

Iz vode ga ne možemo izvući, bitno je samo da je sunčano i toplo vreme. Kad mu se kaže "ne" on krene da osvaja svojim šarmom i svi popuste. Moje dete 1/1 - napisala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading