VODITELJKA POBEDILA TEŠKU BOLEST I UZDIGLA SE KAO FENIKS: Svaku jutro je na malim ekranima, a retko ko zna kako se BORILA ZA ŽIVOT! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruna Una Mitrović je iz teške bitke izašla kao pobednik, a na svom Instagram nalogu podelila je fotografije koje su potresle javnost!

VODITELJKA POBEDILA TEŠKU BOLEST I UZDIGLA SE KAO FENIKS: Svaku jutro je na malim ekranima, a retko ko zna kako se BORILA ZA ŽIVOT! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mlada voditeljka televizije Hepi Kruna Una Mitrović, koja radnim danima sa Milomirom Marićem informiše naciju je ozbiljan borac, a da malo ljudi to i zna. Ona se samo sa 12 godina borila za svoj život i izborila. 

Naime, Kruna je bila devojčica iz fondacije Aleksandra Šapića, koja je izlečila jako retku bolest. Kruna Una je imala Burkitov limfon, koja je jako retka, maligna i agresivna bolest, ali je uspela da je pobedi. Ona se manje od godinu dana borila i na kraju izborila. 

Mlada voditeljka je sada na svom Instagram profilu podelila potresne fotografije, iz perioda dok je trajalo lečenje, kad je ostala bez kose. Kruna Una je uporedila sebe sad i iz teškog perioda i snažnom porukom svima pokazala koliki je borac. 

- Dižem se iz pepela - napisala je ona. 

Voditeljka je u komentarima dobila reči podrške i čestitki jer je bila dovoljno jaka, hrabra i imala vere tokom borbe, a na kraju pobedila opaku i retku bolest. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan Dramlic

28.11.2023 08:47

Bravo devojko. Lepotica naših malih ekrana, pristojna devojka, svi treba da odgledaju Ćirlicu gde je bila gost i da vide kako se ponaša devojka za primer. I kako sedi i kako govori. Još jednom bravo Kruna najbolja si