NAŠA PEVAČICA ZARATILA SA KOMŠIJAMA U LUKS NASELJU: Neda Ukraden na udaru!

Autor:

Zabava

04.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, folkerka je više puta prijavljivala buku, ali komšije plate kazne i nastave po starom!

NAŠA PEVAČICA ZARATILA SA KOMŠIJAMA U LUKS NASELJU: Neda Ukraden na udaru!

Foto: ST/N. Mutić

Pevačica Neda Ukraden planira uskoro da se iseli iz luksuznog stana koji je pre nekoliko godina pazarila u elitnom naselju Beograd na vodi, a sve zbog problema u koje je ušla s komšijama! Kako Republika saznaje, pevačica je zaratila s novim susedima koji neprestano noću puštaju glasnu muziku i prave haos, a kako je više puta prijavila i nije mogla da im stane na put, rešila je da se odseli.

Foto: Instagram printscreen

Neda Ukraden

 


- Neda je više puta zvala policiju zbog komšija. Ceo sprat ima problem s njima jer su u pitanju mladi ljudi koji su se pre pola godine doselili i ne poštuju kućni red. Stalno je buka, prave se žurke i ljudima kojima je zbog posla potreban mir ne mogu da se odmore ni danju ni noću. Inače su zidovi dobro izolovani i niko do sada nije imao problem, ali kako ta ekipa žurke pravi na terasi, sve se čuje mnogo više i za sada ne postoji rešenje. Nadležni su opominjali i pisali kazne, ali ne postoje dokazi da se nešto dalje sankcioniše jer oni kazne uredno plate, a kad policija dođe, prave se fini - priča nam izvor blizak folkerki i dalje otkriva da su u pitanju najverovatnije Rusi koji tu iznajmljuju stan:

Foto: Instagram printscreen

Neda Ukraden

 


- Par koji se doselio nije iz Srbije, a priča se tu po kraju da su u pitanju Rusi. Oni taj stan iznajmljuju, a pre njih je tu živela porodica, bračni par s dvoje dece i niko nije imao nikakvih problema.


Inače, pevačica se već jednom javno žalila da ima komšije koji ne znaju za red, pa je u jeku epidemije koronavirusa pričala da joj komšiluk nije baš prijateljski nastrojen.


- Uopšte nemam dobre komšije, mogla bih da umrem šest puta, niko ne bi primetio u okruženju. Nema starih komšija koji su iole znali za red. Jedna se tu komšinica bunila što su majstori pravili buku kad sam morala da izvedem neke radove. Stavljali smo pločice, po danu, ne, naravno, noću, a koliko znam, po danu smeju da se obavljaju radovi jer se tada nikome ne remeti san. Takav je kućni red. Tako da, i ranije sam imala problema, ali sam navikla da živim s takvim komšijama. Ovo je izgleda jedan netolerantan svet - objasnila je Ukradenova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading