NEDA UKRADEN RENTA SVOJU SKUPOCENU VILU: Pevačica traži i kaparu, od cene će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

27.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden izgradila raskošnu vilu pored Imotskog - cena najma preko 2.000 evra.

NEDA UKRADEN RENTA SVOJU SKUPOCENU VILU: Pevačica traži i kaparu, od cene će vam se zavrteti u glavi!

Foto: ST/N. Mutić

Neda Ukraden

Neda Ukraden, poznata srpska pevačica, nedavno je izgradila luksuznu vilu na placu pored svoje rodne kuće u blizini Imotskog u Hrvatskoj. Ova raskošna nekretnina nije samo za porodično uživanje, već je dostupna i svim turistima dubokog džepa. Cena najma ove vile kreće se od 2.377 evra pa naviše, u zavisnosti od trajanja boravka i perioda godine.

Neda je odlučila da rentiranje svoje vile prepusti jednoj hrvatskoj firmi, koja je već reklamira na svojim službenim stranicama. Za visoku cenu, turisti koji se odluče da odmor provedu u ovoj vili mogu besplatno da dobiju posteljinu, peškire, generalno čišćenje, a u cenu su uključene i sve režije. Međutim, da bi rezervisali vilu, gosti moraju da ostave kaparu od čak 500 evra.

Republika

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

Vila se reklamira kao objekat sa pet spavaćih soba, besplatnim privatnim parkingom, garažom i besplatnim internetom. Opremljena je svim potrebnim elementima za porodice sa malom decom, a gostima su na raspolaganju vrhunski opremljene kuhinje, dnevni boravci, terase, kao i sitnice koje život znače - mašina za pranje veša, mikrotalasna pećnica, aparat za kafu...


Vila ima i kupatila, neka sa kadom, neka sa tušem. U njoj se nalazi kamin, televizori u sobama i mnoge druge pogodnosti. Za potpuno uživanje, na terasama su ležaljke, ljuljaške, baštenska kuhinja sa roštiljem, a postoji i malo igralište za najmlađe, kao i soba za rekreaciju starijih. Neda je mislila na sve, pa je obezbedila i satensku posteljinu. Bazen se može i grejati, a u ponudi je hidromasažna kada (džakuzi), ali i velnes soba sa saunom.

Ova vila se nalazi na samo pola sata vožnje do prekrasnih plaža na Makarskoj rivijeri, dok je u blizini i znamenito imotsko Modro jezero. Neda nije bila dostupna za komentar, ali je očigledno da je uložila mnogo truda i pažnje u izgradnju ove neverovatne vile.
Republika

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading