PLJUGICA NAPRAVIO KARAMBOL: Hitno reagovalo obezbeđenje!

Autor:

Zabava

27.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi popularnog repera napravili opuštu pometnju.

PLJUGICA NAPRAVIO KARAMBOL: Hitno reagovalo obezbeđenje!

Foto: Instagram.com

Pljugica

Luka Bijelović Pljugica, popularni treper, izazvao je pravu histeriju među fanovima na jučerašnjem Sajmu knjiga. On nije mogla da prođe neprimećeno, a zbog velikog broja obožavalaca, moralo je da se reaguje i pozove obezbeđenje.

Dok je Luka šetao štandovima, horda mlađe publike ga je opkolila i stvorila pravi haos. Fanovi su se gurkali da bi se približili svom idolu, želeći da se fotografišu sa njim i da dobiju njegov autogram. Gužva je bila toliko velika da je intervencija obezbeđenja bila neophodna kako bi se sprečile neprijatnosti i povrede.

Republika

Foto: ATAImages

Pljugica

Ovaj neumorni treper je zaista postao prava ikona među mladima. Njegova muzika osvaja srca širom regiona, a njegov stajling i stav su postali prepoznatljivi i inspirativni za mnoge. Iako je Luka već izdao nekoliko hitova, njegova popularnost ne jenjava. Svaki njegov nastup je prava eksplozija energije i strasti, a njegovi fanovi su spremni da ga prate i podržavaju u svakom koraku.


Ovaj događaj na Sajmu knjiga je samo jedan od mnogih koje je Luka izazvao svojom pojavom. Njegov talenat, harizma i autentičnost su ono što ga izdvaja od drugih i čini ga posebnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading