TONI BESAN KAO RIS, NE ŽELI NI DA ČUJE ZA POMIRENJE SA DRAGANOM: Šok-potez Bijelića uzdrmao kompletnu porodicu!

Autor:

Zabava

08.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić je prekinuo tišinu, pa otkrio da ni ne razmišlja o pomirenju sa Draganom Mirković.

TONI BESAN KAO RIS, NE ŽELI NI DA ČUJE ZA POMIRENJE SA DRAGANOM: Šok-potez Bijelića uzdrmao kompletnu porodicu!

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić

Posle saopštenja Dragane Mirković o razvodu od Tonija Bijelića, javnost je ostala uznemirena. Iako par nije direktno komentarisao svoj razvod, nedavno su se pojavile spekulacije da Bijelić moli pevačicu za pomirenje. Međutim, na ove glasine, biznismen je oštro reagovao i putem Instagrama dao svoj kratak komentar: "Laž".

Iako su detalji o razlozima njihovog razlaza još uvek nepoznati, Mirković je nedavno otkrila da se oseća "nikada bolje i jače" te da "voli novu sebe". Izjavila je da se oseća mnogo jačom nego što je mislila da može biti i da je svesna sebe. Takođe, istakla je da voli novu sebe, te da je to delom zahvaljujući svojoj publici, koja je uvek izuzetno svesna ko je ona, mnogo više nego što je sama svesna.

Iako je par odlučio da ne komentariše detalje svog razvoda, nedavno su se pojavile spekulacije da Toni Bijelić moli Draganu Mirković za pomirenje. Ove glasine su izazvale veliku pažnju javnosti, ali biznismen je brzo reagovao i demantovao ih putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Pevačica je istakla da je zahvalna svojoj publici koja je uvek izuzetno svesna ko je ona, mnogo više nego što je sama svesna. Naglasila je da je zbog svoje publike mnogo puta prevazišla brojne nevolje i da je uvek nasmejana i vesela, te da voli da ima ljude oko sebe.

Inače, poznato je da pevačica živi u zamku Ebenfurt, a kako navodi jedan hrvatski portal, naslednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi joj pružili podršku.

- Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje - rekla je Dragana nedavno, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading