HOSPITALIZOVAN POBEDNIK "PAROVA"! Hitno se oglasio iz bolnice!

Autor:

Zabava

01.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati beogradski frizer i Cecin dugogodišnji prijatelj završio u bolnici nakon što mu je pozlilo u stanu!

HOSPITALIZOVAN POBEDNIK "PAROVA"! Hitno se oglasio iz bolnice!

Foto: Happy televizija

Stevan Radivojević, poznati beogradski frizer, dugogodišnji saradnik Svetlane Cece Ražnatović i pobednik druge sezone rijalitija "Parovi", hospitalizovan je juče, 31. oktobra. Stevanu se slošilo u stanu u kojem živi i odmah je potražio lekarsku pomoć.

Danas se oglasio i otkrio šta mu se tačno dogodilo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Stevan i Ceca na proslavi njegovog rođendana

- Ne mogu da pričam pa mi je lakše da napišem... Juče, kada sam se probudio, nisam imao ravnotežu. Nešto mi se desilo sa centrom za ravnotežu. Zadržan sam na pregledima i trebalo bi sutra da izađem - počeo je Stevan za "Telegraf.rs", pa dodao:

- Rezultati su mi dobri, ali se još uvek ne zna od čega mi se to desilo. Ja sam jak i znam da će sve biti okej... Zahvaljujem se našim zdravstvenim ustanovama na profesionalnosti. Biću dobro! - poručio je Stevan u SMS poruci, naglasivši da su svi u bolnici predivni.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Stevan Radivojević

Podsetimo, Stevan je kućni prijatelj Ražnatovića, jedan je od najboljih Anastasijinih prijatelja, a na estradi sarađuje sa brojnim ličnostima kao što su Milica Todorović, Marina Visković, Aleksandra Mladenović i druge poznate dame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading