Ludoperovanje: Hrani Anu Ćurčić da te ujede!

Autor: Ludopero

Zabava

31.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova video kolumna "Ludoperovanje" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

I, tako, znate kako kaže narodna poslovica: "Hrani psa da te ujede." E sad sam se uverio da je to tako!

Naime, bivša zadrugarka Ana Ćurčić, koja je stekla veliku popularnost baš na televiziji Pink, rešila je da ode na drugu televiziju, u kopiju naše emisije "Ispovesti", i pljuje po čelnicima Pinka. Reče Ana i neke "istine", a ako me sećanje ne vara, nije tako pričala. Iako smo je mi u naš projekat često zvali. 

Republika

Foto: ATA Iamges

 

 

A voditelj koji ne prati rijaliti nikada neće ugostiti rijaliti-ličnost koja barata informacijama o Aninom učešću, kao da svakodnevno u svojim medijima ne pljuje pomenuti projekat.

Oglasio se i Zvezdan Slavnić, koji je takođe uočio nelogičnosti u Aninom intervjuu. Naravno, osvrnula se Ana i na kumu Milenu Kačavendu i obrazložila kako su bile bliske prijateljice i koliko. Ali malo-malo, pa pljuc po Pinku. I sve, kao, ne sme da priča zbog tužbi, pa iznese neku novu priču.


Bilo kako bilo, Ana Ćurčić je školski primer da, ako u nešto ulažeš, kad dođe do određenog cilja, može da ti okrene leđa i sve što je bilo lepo, okrene da je bilo loše. I sve to zarad nekog lošeg publiciteta.

 

Novu epizodu emisije "Ludoperovanje" pogledajte u videu na početku teksta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading