"PRODALA SI SE ZA ŠAKU EVRA" Šaviju RAZAPELI zbog pomirenja sa Karićima, ona najavila KAFU sa Osmanom: Svaka tvoja suza IMA CENU!

Autor:

Zabava

13.09.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šavija najavila druženje sa Osman, ljudi koji su je podržavali je najstrašnije osudili!

"PRODALA SI SE ZA ŠAKU EVRA" Šaviju RAZAPELI zbog pomirenja sa Karićima, ona najavila KAFU sa Osmanom: Svaka tvoja suza IMA CENU!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, ATAImages

Brutalno pretučena starleta Nataša Šavija naišla je na osudu javnosti nakon što se pomirila sa Osmanom Karićem, ocem bivšeg zadrugara Stefana Karića, kog je optužila za prebijanje. Šavija je odlučila da odgovori na prozivke, pa ponovo šokirala narod.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šavija, Osman i Stefan

- E, ljudi, znate šta? Osman i ja dogovaramo uskoro viđanje na kafi, večeri, tako da, šaljem vam selfi obavezno. Hteli ste bezobrazluk? Pa dobićete ga. Ona stara bezobrazna Šavija, koju zabole baš uvo šta vi mislite se vraća na velika vrata. Slobodno me pljujte, jedite g*vna, mislite šta hoćete, j*be mi se. Niste mi niko i ništa! - napisala je Šavija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Šavija je podelila i nekoliko poruka koje je dobila nakon storija, te odgovorila na njih.

- Nismo ti niko i ništa, ali smo delili tvoje storije kada si plakala i kukala. Nemoj to da zaboraviš. Kod tebe izgleda svaka suza ima cenu - glasi prva poruka.

- Pa ima draga, da znaš. Ako si voljna da platiš, ispostaviću ti račun. Hvala što brineš, divna si. Van zemlje sam, pa bi bilo dobro na Western - odgovorila je Šavija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Svi smo bili uz tebe i nema ti šta biti krivo što si na sebe navukla hejt prodavši se za šaku evra, a onako da te lik unakazi. Užas! - glasila je druga poruka.

- Ko vam je kriv, više mi ne trebate. A što se hejta tičete, možete samo da me gađate jajima ili paradajzom ako me vidite. Što će se teško desiti - odgovorila je starleta.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ma najbolje da se pomiriš sa njima, da može i drugo oko da ti popegla - glasila je treća poruka koju je podelila Šavija.

- Pa vidiš, ima logike, taman da budu simetrične oči. Mada neće oni hteti, ako si ti za, možemo se dogovoriti - poručila je Šavija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

13.09.2023 11:28

Mene uopšte ne čudi ovakva Šavijina "zahvalnost " ljudima koji su je podržavali i saosećali sa njom dok je trpela bolove i opravljal se posle operacija, zahvalnos t novinarima koji su danima pisali o nasilju i teškom stanju ( opasnom po život ),i o "nasilniku" Stefanu kojeg treba osuditi. Nisu Šaviju podržavali ljudii koji vole i cene nju nego su se "raspisali" oni koji ne vole Stefana (izvinjavam se pravim žrtvama nasilja koje su sa srcem i pošteno pružile podršku ovoj devojci ) i dobili priliku da ga napadnu kroz komentare. Dobila Nataša novav .? Nataša slagala i nije imala dokaze za sve šta je izjavila ? Vav sudska nagodba? Šta god da je doznati će se jednog dana kao što se dozna i sve ostalo. U laži su kratke noge, izdajnik uvek izda, lopov i lažljivac uvek bude "uhvaćen". I opet, videti ćemo i čuti nekad.