OSMAN DAO BESU ŠAVIJI! Procurila privatna prepiska Stefanovog oca i pretučene starlete! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija se javila Osmanu Kariću, on joj odgovorio u svom maniru!

OSMAN DAO BESU ŠAVIJI! Procurila privatna prepiska Stefanovog oca i pretučene starlete! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, objavio je privatnu prepisku koju je imao sa brutalno pretučenom starletom Natašom Šavijom. Starleta se javila starijem Kariću i potkačila ga je, a on joj je uzvratio.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, ATAImages

Stefan, Nataša i Osman

- Pratim te, tatko. Gledam šta ćes sledeće da odvališ - napisala mu je Šavija i ostavila emotikon koji plače od smeha, kao i jedno srce.

- Pratio bih i ja tebe, ali ne znam ti adresu, znam da se sad nerviraš, pošto si u stresu. Ali ti sad obećavam, dajem ti i besu. Možeš da me pratiš, možeše biti sledeća, ali kući da se vratiš, na piće ti da svratiš. I nemoj ko sa Stefanom na stepeništu da me mlatiš. Može i ručak, nemoj da si mućak. Ja sam cvetni prah, oduzeću ti dah - odgovorio joj je Osman i dodao emotikon sa srčićima oko lica.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, ovu poruku je pre nekoliko dana objavila Šavija, a Osman je tek danas odlučio da joj uzvrati. Naime, Osman je pre nekoliko dana počeo da proziva starletu zbog toga što mu često posećuje profil, a ona mu je tada poručila da je nije sramota što to radi.

- Evo i poruku sam ti poslala. Da nam tatko ne ode zapečak, ovo što mu sin polomio žđenu mu došlo kao kec na 11. Pa ne bi hleba jeo samo da je u medijima sirotan - poručila je Šavija tada.

Medijski rat Šavije i Osmana počeo je nakon incidenta njegovog sina sa Natašom. Iako je prvenstveno ćutao i nije je vređao, Osman je kasnije počeo brutalno da se prepucava sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading