"NE ŽELIM DA ZAVRŠIM KAO DEVOJKA IZ GRADAČCA" Šavija se umešala u RAT Ane i Osmana, pa ZAPRETILA Stefanu Kariću!

Autor:

Zabava

20.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno pretučena starleta se umešala u rat Ane Ćurčić i Osmana Karića!

"NE ŽELIM DA ZAVRŠIM KAO DEVOJKA IZ GRADAČCA" Šavija se umešala u RAT Ane i Osmana, pa ZAPRETILA Stefanu Kariću!

Foto: ATA Imges

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić i budući takmičar "Elite" Osman Karić već neko vreme ratuju na društvenim mrežama, a juče je on objavio snimak razgovora sa njom, gde ona traži savete pred ulazak u "Zadrugu". On je kasnije isprozivao Anu, a u njihov rat se umešala brutalno pretučena starleta Nataša Šavija, koja je stala na Aninu stranu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Nažalost, ovaj čovek preko sinovljeve bolesti traži marketing! Pošto više nije imao povratnu od mene, nakačio se na tebe (Ana)... Tatko, pa nemoj ja da nastavim sa svojim pričicama. Nemoj ti nama da glumiš nekog m*****, to je moglo devedesetih. Prošlo tvoje vreme, tatko. A možda sam mogla još jednu pričicu, ha? Boc, boc. A, ne to, to svi već znaju, nego neku novu nepoznatu svima? šta kažeš, tatko, dušo moja? - obratila se Šavija Ani i Osmanu, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Nisam baš upućena, ali verujem da ima vas koji znaju o tome. Dakle, kontaktiraću Evropski sud u Strazburu sa kompletnom dokumentacijom, prelomima, smrskanim kostima, hospitalizacijama (3), operacijama (2) i trenutno (boljim, ali ne kao pre) stanjem. Ovo je baš postalo ogavno. Pa da li da čekam da mi se desi kao jadnoj ženi iz Bosne, kome nije izrečena ni zabrana prilaska? Kao ni ovom "mom", kao ni "Aninom". Ma, dajte bre više, da li se neko sprda s nama? Ide ovo za Strazbur. Ko hoće da se pridruži dobrodošao, Ana Ćurčić i ostala ekipa "nas". I pišite info ko je voljan, ko nije, svakako ću se snaći i saznati - dodala je starleta, pa krenula da provocira Osmana.

- Nego, koje beše pre udaje prezime? Papersomjenačić, D*peobrisačić, Iglobodović, Starletanović, Heroinović, Znaštikosmomić, Udavačić, Marketing, Šatrobogatić, Lažinović, Ženomrzović, Sinouništiteljović, Sinazamarketingović, Sinanogicović? Ko priznaje, pola mu se prašta, šta je tu je, sve je za ljude. Nego neće ni za udaju da prizna mačka, uvalila se u vilu. Pričam ovde za neku komšinicu, gledam udala se i kaže njena kuća, a neće ni preime devojačko da prizna, strašno. To ono, tračevi preko ograde i to - poručila je Šavija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading