NAULJENO TELO, ZADNJICA U PRVOM PLANU: Džehva zapalila internet, muškarac usnimio VRELO IZDANJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica raspametila pratioce vrućom fotokom!

NAULJENO TELO, ZADNJICA U PRVOM PLANU: Džehva zapalila internet, muškarac usnimio VRELO IZDANJE! (FOTO)

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović nema problem da pokazuje svoje stribute na društvenim mrežama, a provokativni snimci iz teretane na kojima trenira često nailaze na raznovrsne komentare, kako pozitivne, tako i negativne. 

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Naime, iako Teodora još nije javno pokazala i otkrila ko je njen emotivni partner i sa kim je u vezi, dugo se spekuliše da se radi u slovenačkom košarkašu, Maticu Rebecu. Pevačica je jasno svima dala do znanja da ima nekog ko je čini srećnom i sa njim deli snimke i slike, ali mu vešto sakrije lice.

Međutim, nova objava na Instagram profilu popularne pevačice iznenadila je mnoge. Teodora je zagolicala maštu svojim pratiocima novom slikom koju je podelila na svom storiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je ženska zadnjica u tanga kupaćem kostimu u prvom planu, a pored se vidi muška noga. Po svemu sudeći muškarac čija se noga vidi u kadru je slikao izvajano telo, što je kasnije završilo na mrežama. Da li su ovo Teodora i njen izabranik, može samo da se pretpostavlja jer pevačica na fotografiji nije nikoga označila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović Instagram

Podsećamo, nedavno se na društvenoj mreži Tviter pojavila fotografija slovenačkog košarkaša, sa devojkom koja nije Tedoora, a neki od korisnika ove socijalne platforme su komentarisali da sa misterioznom devojkom Matic odlazi na javne događaje, dok sa Teodorom obilazi egzotične destinacije, ali je i krije od očiju javnosti. Mi smo tad, kao i sad, pokušali da stupimo u kontakt sa pevačicom, na broj poznat redakciji, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec, teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Matic Rebec

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading