DŽEHVIN DEČKO IMA DEVOJKU?! Teodora uživa sa košarkašem na egzotičnim destinacijama, a on se javno šeta DRUGU?!

Autor:

Zabava

25.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija zbog koje se sumnja da dečko Teodora Džehverović ima devojku!

DŽEHVIN DEČKO IMA DEVOJKU?! Teodora uživa sa košarkašem na egzotičnim destinacijama, a on se javno šeta DRUGU?!

Foto: printscreen/youtube

Ljubavni život pevačice Teodore Džehverović česta je tema komentarisanja na društvenim mrežama. Ona je otvoreno priznala da gaji simpatije prema košarkašima, a već neko vreme se šuška da je u ljubavnom odnosu sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec, teodoradzehverovic

 

Njih dvoje su nekoliko puta uhvaćeni u isto vreme na istom mestu, što se odmah proširilo po društvenim mrežama, zbog čega su i pokrenute sumnje da je pevačica u vezi sa njim.

Međutim, izgleda da ipak nije sve idilično jer je na društvenoj mreži Tviter osvanula fotka na kojoj je Matic Rebec sa drugom devojkom, za koju korisnici tvrde da je zapravo devojka slovenačkog sportite, dok ljubavnu priču sa Teodorom pokušava da sakrije. 

- Novi dečko Teodore Džehverović koji se s njom tajno viđa po egzotičnim lokacijama, a u Ljubljani na događaje vodi svoju dugogodišnju devojku. Informacija iz prve ruke - teški ljigavac - napisao je neko na pomenutoj društvenoj mreži. 

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Teodorom, na broj poznat redakciji, ali se ona nije javila. 

Republika

Foto: Twitter.com

 

Podsećamo, Teodora je nedavno na društvenoj mreži Instagram potkačila bivšeg dečka Anđela Rankovića, a njen potez pokrenuo je lavinu komentara. 

- Čim vidim da pratiš profil Apolon sa Zvezdare, sve mi je jasno - poručila je Teodora, koja je indirektno potkačila svog bivšeg dečka Anđela Rankovića, kog su baš u "Zadruzi", kada je bio s njom u vezi, prozvali Apolonom sa Zvezdare, budući da je iz tog dela Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading