PROCURIO DŽEHVIN SNIMAK: Okrenula ZADNJICU, pa počela da TRLJA intimne delove (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica ne prestaje da šokira domaću javnost!

PROCURIO DŽEHVIN SNIMAK: Okrenula ZADNJICU, pa počela da TRLJA intimne delove (VIDEO)

Foto: Tiktok

Kako se spekuliše, pevačica Teodora Džehverović u poslednje vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Maticom Rebecom, a na društvenim mrežama i na nastupima je sve opuštenije.

Republika

Foto: TikTok.com

Teodora Džehverović u Budvi

Njena vrela i atraktivna izdanja često obraduju njene fanove, dok je drugi žestoko kritikuju, a upravo jedan snimak je ponovo podelio publiku.

Naime, na jednom od poslednjih nastupa, pevačica je okrenula svoju zadnjicu ka publici i počela da se dodiruje po intimnim delovima.

"Bože pomozi", "Dosadna je više, šta glumi, ne shvatam", "Ravaku", "Užas", "Ma, jeftina je", "Što je previše, previše je, odvratno", "Snimi p*rnić, Džehvi", "Veoma poučan video", "Bravo, mala", "To, Ćazimovice", "Viri joj iz očiju...", "Koliko ona tripuje da je Bijonse, neverovatno", "Presmešno", "Au, šta je počela da radi", samo su neki od komentara ispod ove objave.

 

 

Inače, Teodora je na svom Instagram profilu nakon ovog nastupa najavila novi prvi proizvod.

- Za tri dana izlazi moj prvi proizvod. Nešto što ja koristim, u čemu uživam i bez čega ne mogu da zamislim izlazak. Radilo se mesecima na oveme, sa najboljim ljudima kada je u pitanju taj "proizvod". Jedva čekam da vidite koliko je preslatko i sigurna sam da će vam biti omiljen - objavila je Teodora.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading