OVO MOŽE SAMO ON! Folker napravio zajedničko momačko i devojačko veče: Lazića verenica gledala sa striptizetama! Mešale mu u krilu, pa je skočila da ih tera!

Autor:

Zabava

16.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bilo zagrevanje! Neću mnogo da pričam jer je bilo zatvoreno za javnost, ali da znate da je bio lud provod, priča pevač.

OVO MOŽE SAMO ON! Folker napravio zajedničko momačko i devojačko veče: Lazića verenica gledala sa striptizetama! Mešale mu u krilu, pa je skočila da ih tera!

Foto: Dragan Kadić

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina napravili su zajedničko momačko i devojačko veče u jednoj vikendici, a zvanice su ostale u šoku kad su striptizete prišle da mu mešaju u krilu! Kako Republika saznaje, Katarina se prvo složila s tim da devojke dođu da zabavljaju Darka, ali kad je videla da su otišle predaleko, morala je da se umeša.


- Darko i Kaća su rešili da naprave ovakav tip žurke jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Plan je bio da sve bude dozvoljeno te večeri, ali da se ne ode predaleko s obzirom na to da su se svi zapili. Darko i Kaća su znali kakav je plan večeri, ali je bilo iznenađenja koja su priredili prijatelji. Dare nije znao da su mu brat Dragan i drugari doveli striptizete, pa zamalo nije nastao haos zbog Kaćine reakcije - priča nam na početku izvor blizak pevaču i dalje otkriva da se Darko oduševio kad je video devojke u seksi kostimima:

Foto: Dragan Kadić

Darko Lazić i supruga Katarina

 


- Te žene su ušle obučene kao zečice, pa je Darko odmah skočio. Uzele su stolicu, povukle su ga da sedne i onda je krenuo haos! Mešale su mu u krilu, a kad je jedna počela da ga liže po vratu, Katarina je skočila, prišla i rekla da nema pipkanja. Darko se našalio da otkazuje svadbu s Kaćom, ali se ona smejala i rekla da sad nema nazad. Kasnije je i ona dobila muški striptiz, a imala je dres-kod s drugaricama, koji su sve planirale nedeljama ranije. Posle toga svi su poskakali u bazen, ma ludilo je bilo!

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Lazić i supruga Katarina

 


Kako smo dalje saznali, par je tražio da se ništa s ovog događaja ne postavlja na društvene mreže jer je ipak žurka pred svadbu.


- Darko je angažovao fotografa koji je pravio slike za porodični album, pa je zamolio goste da ne preteruju s postavljanjem snimaka na društvene mreže. Tu je bilo ljudi iz Kaćine porodice, a ona ne voli mnogo da se eksponira - priča izvor.

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Lazić i Andreana Čekić

 


Pozvali smo Darka da bismo saznali još neke detalje, a on nam je rekao da prava žurka tek sledi.


- Videćete šta spremam za svadbu! Ovo je bilo zagrevanje, neću mnogo da pričam jer je ipak bilo zatvoreno za javnost, ali mogu da kažem da je bio lud provod. Valjda je to normalno za devojačko i momačko veče - poručio je pevač za naš list.


Proslavi su prisustvovale i brojne kolege, između ostalih, i Darkova kuma Andreana Čekić, koja je otpevala blok pesama.


Darko: Jedva čekam crkveno venčanje


Lazić kaže da ne može da dočeka da napravi s Kaćom venčanje u crkvi.


- Kaća i ja smo obavili građansko venčanje, a sada sledi crkveno. Tom činu se najviše radujem, posebna je žar kada se u crkvi spoji brak, a tu prisustvuju svi važi najbliži. Voleo bih da s Kaćom imam mnogo dece, ako ne to, bar još dvoje pošto imam sina i ćerku - kaže Darko.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading