KARLEUŠA UHVAĆENA SA KANJE VESTOM U KOLIMA: Otkrivena TAJNA PORUKA zbog koje je Jelena u spot ubacila bivšeg muža Kim Kardašijan!

Autor:

Zabava

13.08.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom spotu Jelene Karleuše se pojavio i reper Kanje Vest, a sada je otkrivena i poruka koja stoji iza svega.

KARLEUŠA UHVAĆENA SA KANJE VESTOM U KOLIMA: Otkrivena TAJNA PORUKA zbog koje je Jelena u spot ubacila bivšeg muža Kim Kardašijan!

Foto: Youtube.com prinscreen

Pevačica Jelena Karleuša zvanično je objavila i prvu numeru sa dugo očekivanog albuma "Alfa" - Karlibič.

Karleuša je odlučila da u prvom spotu ,,Karibič" napravio veliku provokaciju svetski poznatom reperu Kanje Vestu, koji je zbog nje došao u žižu interesovanja domaćih medija. 

Naime, dok se vozila u džipu, Karleuša je umesto mirišljave jelkice u kolima imala okačenu fotografiju Kanje Vesta. 

 

Poznato je da je svojevremeno imala nekoliko interakcija sa poznatim svetskim reperom Kanje Vestom, koji ju je na kraju i zapratio na Instagramu, te nije ni čudo što je i on završio kod njen u spotu - bar njegov lik.

Jelena je u svom svemirskom autu pevala deo nove pesme, kada je pomazila glavu poznatog repera koja je visila na ogledalu - pomalo bizarno, ali i kreativno zar ne?

Foto: Youtube.com prinscreen

Jelena Karleuša i Kanje Vest

 

Podsetimo, Kanye je zapratio Jelenu na Instagramu što mu je ona i uzvratila naravno, nakon čega su usledile i provokativne fotografijegde je naša pevačica pozirala potpuno naga u ogledalu, a na sebi je imala samo model "Yezzy" patika koji je on dizajnirao.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading