OVO SU PRAMENOVI KOSE NATAŠE ŠAVIJE KOJE JE KARIĆ KRVNIČKI ČUPAO: Starleta objavila jezive fotke iz Urgentnog centra, javnost zgrožena!

Autor:

Zabava

10.07.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija objavila novi dokaz protiv Stefana Karića!

OVO SU PRAMENOVI KOSE NATAŠE ŠAVIJE KOJE JE KARIĆ KRVNIČKI ČUPAO: Starleta objavila jezive fotke iz Urgentnog centra, javnost zgrožena!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

Starleta Nataša Šavija i rijaliti učesnik Stefan Karić ne prestaju sa međusobnim prepucavanjem putem društvenih mreža. Bivši rijaliti učesnik je na svom Instagram nalogu izbacio prepisku sa starletom, tvrdeći da ona koristi nedozvoljene supstance, dok je ona navela da je varao devojku sa njom, kao i da je zbog narkotika impotentan.

Foto: instagram.com/natasa.savija, printscreen/youtube, instagram.com/steffan_kariic

Nataša Šavija Instagram Stefan Karić

 

Nedavno je na društvenoj mreži TikTok osvanuo video snimak gde poznati infuenser iz Makedonije javno osuđuje Karićevo ponašanje, istakavši da ne podržava nasilje nad ženama. Stefan je nakon toga burno reagovao, te je usledio video gde psuje i vređa.

A sada je Nataša Šavija objavila fotografiju počupane kose, koju je slikala i objavila na Instagramu. 

- Počupa kosa! Original slika iz Urgentnog centra, gde sam otišla pravo odande, otkud mi tamo ova kosa, pitam? - napisala je Šavija na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija Instagram

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading