MILI PONOVO UDARIO NA KOLEGU: Isprozivao Devita, pa izneo sve dokaze, evo šta traži od njega!

Autor: P.R./M.I.

Zabava

25.06.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper tvrdi da je upravo on Devitu bio inspiracija!

MILI PONOVO UDARIO NA KOLEGU: Isprozivao Devita, pa izneo sve dokaze, evo šta traži od njega!

Foto: Republika

Mili

Ovogodišnji festival "Belgrade Music Week" doneo nam je nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda i apsolutnih vladara YouTube trendinga. 

Marko Milivojev, poznatiji pod umetničkim imenom Mili, nastupao je sinoć, pa otkrio sve detalje njegove svađe sa kolegom, Devitom, za kog i dan-danas tvrdi da ga kopira, noseći masku:

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ja nisam u svađi ni sa kim sa estrade. Ne mogu i ne želim da se svađam. To je sve šoubiznis. Ja svakome želim sve najbolje. Jednostavno imam svoj stav i njega ću uvek pokazati, bilo to dobro ili loše. Na publici je da proceni da li me on kopira... od same maske koji sam ja furao u svom prvom legendarnom spotu... ako on to ne kopira, možda je pronašao inspiraciju u nekim mojim potezima. Ne smatram ja da je to loše, samo mislim da svi treba da se malo više poštujemo -. rekao je Mili i otkrio da i dalje ima Onlyfans.

- Imam i dalje, ali nisam nešto previše aktivan tamo. Hteo sam to da uradim kao jedini muškarac, smatram da sam seks simbol i da me vole i muškarci i žene i ja nemam problem sa time. Skoro sam dobio poruku jedne devojke koja je rekla ''Ti si Mili, ja sam Mila, hajde da se milujemo''. To mi je bilo baš originalno, zaključio je popularni reper i rekao da njegova lepša polovina razume njegov posao i nema problema sa tim - rekao je Mili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading