RAZGOLIĆENA SEKA SAMA U DŽAKUZIJU! Pevačica se ovako opušta, VRELE scene zapalile internet! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreli kadrovi su raspametili pevačicine fanove

RAZGOLIĆENA SEKA SAMA U DŽAKUZIJU! Pevačica se ovako opušta, VRELE scene zapalile internet! (FOTO)

Foto: Promo

Seka Aleksić

Seka Aleksić pre nekoliko godina sagradila je velelepnu vilu od 450 kvadrata u Staroj Pazovi, gde trenutno živi s porodicom, suprugom Veljkom i naslednicima Jakovom i Jovanom. Sada je na Instagramu pokazala kako se razgolićena opušta u svom dvorišta, a njeni pratioci su bili oduševljeni seksi kadrovima.

Foto: instagram seka aleksic

 

 

Naime, pevačica je uredila dom kao iz bajke, a o enterijeru i eksterijeru je definitivno posebno vodila računa. Ona je iskoristila predah od obaveza da se malo opusti u džakuziju koji se nalazi u dvorištu velelepne vile, a snimak je sve oduševio.

Foto: instagram seka aleksic

 

 

Seka se skinula u kupaći, a vreli kadrovi su raspametili njene fanove budući da je video podelila na društvenoj mreži.


- "Kraljice, ti znaš da uživaš", "A gde ti je Veljko, što i on nije s tobom", "Seko, baš si seksi", "Džakuzi nasred dvorišta, koja lepota" - bili su samo neki od komentara.
Podsećamo da Aleksićeva u poslednje vreme često obraduje fanove nekim seksi fotografijama, što pre nije bio slučaj, budući da je negovala neki drugi način života. Seka je bila okrenuta veri, često je posećivala crkve i manastire, ali se odjednom nešto dogodila, te je pevačica počela da se ponaša raskalašno, kao na početku karijere.
 

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading